Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
my mamy jedną bramkę na schody u góry, że w dół nie pójdzie, ale nie mamy na dole by w górę nie poszła.my mamy schody niezabezpieczone.. już od 2-3miesięcy przybieramy się do kupienia bramki,ale ostatnio mój tata wymyślił jakiś patent i ma sam wykombinować coś, co podobno ma być niezniszczalne- zobaczymy ile to przy Zuźce przetrwa:-)
U nas to tradycja- ja zjeżdżałam z tych schodów w chodziku,a mój brat przez nie przefikołkował jak miał roczeki nie mieliśmy nawet siniaka najmniejszego..
Nie mam zamiaru czekać,aż Zuzia zrobi powtórkę z rozrywki więc chodzę za nią krok w krok
![]()
troszeczkę wkurzona bo już 3 razy prąd wyłączali. 
ja zauważyłamUmi bo ja nie wiem czy zauwazylas...
ja z kama wygladamy jak jedna osoba a z toba jednocze sie w 100% w bolu.. jak ty cierpisz w nocy i ja tez... jak ci kacperek cos zlapie Julka tez;p
interesujacy zbieg okolicznosci
Maliwnko mam tez taka nadzieje. wczoraj napisalam wam ze kuzynka urodzila coreczke ale przez panne Nike zadna nie zauwazyla;p jak sie okazuje lezy u nas w szpitalu ;p
chcialabym ja odwiedzic i zobaczyc mala Klare no ale nie iwem jak julka dalej. juz czuc ze duzo mniej ciepla jest ale zaczekam czy temp. nie podskoczy.
paula to witaj w gronie nie wyspanych
heheh ja zaraz zaryzykuje i dam julce samodzielnie jesc tylko niech troche zglodnieje.. ja cos czuje ze jedzenie po calym pokoju bedzie fruwac;p