Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Julka biedna, pewnie się męczy z tą gorączką. A może to jednak trzydniówka?
W nocy była jedna pobudka, Zuza przyszła do nas i już później spała do rana
Prawie 12 godzin przespała
Mam nadzieję, że ok 12 zrobi sobie drzemkę, żeby po 20 zasnęła na noc 
Na prawym poliku już widać lekką opuchliznę 
uparciuch straszny jak ona się ze mną potrafi kłócić
ale fakt faktem jest kochana mimo to ;-) ... ślubu nie planujemy
już raz zaręczyny były zerwane i teraz nie zamierzam się zgadzać za prędko
Nina poszła ładnie spać ale za to w nocy się obudziła i poszła w pip ... myślałam że poszła do Kuby ( bo w nocy do niej poszłam i spaliśmy oddzielnie ) ale słyszę jakieś hałasy więc poszłam zobaczyć o co chodzi patrze a ona w 3 pokoju (gdzie są zabawki i "suszarnia"
) w domu ciemno jak w dupie chyba lunatykowała
bo w tych ciemnościach stałą i do mnie "gdzie gdzie"
nie wiem czego ona szukała
i tak z 3 może 4 razy wstawała i wędrowała
z tego raz musiałam jej wstawać mleko robić
Nie wiem już co z tym dzieckiem zrobić. 
ale moja córa je razem z nami, to co my, pomijając np kwaśny żur, myśmy mieli wczoraj żur a jej zrobiłam jarzynową. Tak to jest prawie to samo co my. Ale Mała ma od 2 dni brak apetytu, no zjadła malutkie 3 kurczaczkowe kotleciki i 2 paróweczki, jest mięsożerna a tak to niczego innego nie chce. Czasem jeszcze jakiś owoc, ale nawet na deserki nie ma smaka. Możliwe, że zęby, coś mi się wydawało wczoraj, że widziałam u niej 4kę pod dziąsłem, ale nie jestem pewna, okaże się w swoim czasie.hej przeczytałam wszystko ale nie odpisze bo źle się czuję ..
byłam dzisiaj kontrolnie u GP i niemal zemdlałam..
ciemno w oczach , głucho w uszach , no i nie mogłam złapac oddechu:-(
poza tym z dzidzią wszystko ok serduszko bije mim o ze nie mogli znaleźć serduszka przez jakiś czas...
idę się położyć bo jetem osłabiona...
yhhh płakać mi się chce bo nie mam na nic siły:-(
ps Vegas ja daję małej normalne jedzenie co my jemy , już od dawna jej wprowadzałam
znaczy wiesz mniej przyprawiam , a mięso np gotuję zamiast smarzyć
odkładam jej porcję a nam doprawiam do smaku
zupki robię specjalnie pod nią bo to tylko ja i ona przewaznie jemy , mój to sporadycznie
a obiady jak pisąłam , normalne ziemniaczki z mięsem gotowanym , gorowane pulpeciki w sosie rybkę czy inne .. nawet gołąbki normalne sobie wcina...