• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

taki skarbuś, to mimo wszystko musi trochę ważyć:-) ciekawe jak będzie z naszym paniczem;-) jak się wrodzi do tatusia,to Michał będzie go sam dźwigał potem:-p

reklama
taki skarbuś, to mimo wszystko musi trochę ważyć:-) ciekawe jak będzie z naszym paniczem;-) jak się wrodzi do tatusia,to Michał będzie go sam dźwigał potem:-p
nasza z wyglądu cały tatuś - prócz wielkości właśnie:) bo po mnie chyba niska będzie i leciutka - ja mam 160cm i ważę 49/50kg a Martynka ma 76cm i 8400g waży. Poza tym ja się urodziłam z wagą 2560g a Młoda 2860g:) Mój J przy urodzeniu miał 4kg:P

Trzeba korzystać w weekend,jak faceci w domach:-p My też jutro robimy sobie dzień lenia, pewnie będziemy paradować w piżamach cały dzień i oglądać filmy;-)

Trzeba korzystać w weekend,jak faceci w domach:-p My też jutro robimy sobie dzień lenia, pewnie będziemy paradować w piżamach cały dzień i oglądać filmy;-)
oo w piżamkach:-) może kiedyś doczekam takiej chwili:-) jak na swoje pójdziemy:-)
muszę Małża obudzic bo mu się zasnęło a ma po szwagra jechac:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry