Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nasza z wyglądu cały tatuś - prócz wielkości właśnietaki skarbuś, to mimo wszystko musi trochę ważyć:-) ciekawe jak będzie z naszym paniczem;-) jak się wrodzi do tatusia,to Michał będzie go sam dźwigał potem![]()
do dziś jest, ma 182cmto kawał chłopa z tego Twojego męża był;-)![]()
hehehe no też się właśnie uśmiałam;D wcześniej wpisałam co mi ślina na język przyniosłaCóż za porównanie "jak ślimak"![]()
oo w piżamkach:-) może kiedyś doczekam takiej chwili:-) jak na swoje pójdziemy:-)Trzeba korzystać w weekend,jak faceci w domachMy też jutro robimy sobie dzień lenia, pewnie będziemy paradować w piżamach cały dzień i oglądać filmy;-)

my jutro jak co tydzień, popołudniu, pojedziemy w 3kę do teściowej. Pewnie też będzie tam nasza ChrześniaczkaCzasem nam się tak udaje, tylko trzeba teściów uprzedzić,żeby nam nie zrobili nalotu![]()