• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja was nadrobiłam w miarę możliwości :)

ViKamcia no biedna mała Vi :( ...
Jak byłam mała sama miałam problemy jak byłam mała ale z drogami moczowymi i trzymały się mnie jakieś 7 lat :( jakieś 2-3 lata łącznie spędziłam w szpitalach...

paula3 imprezki na pewno będą udane :)

patrycja9009 przyjemnej sobotki - na pewno będzie spokojniej jak wczoraj =*

kama100 no to odważna jesteś jak zdecydowana na wkładkę... ja słyszałam jedną opowieść o tym i jak dla mnie tabletki anty osobiście są wystarczające... Ale przecież każdy robi jak chce :)

A u mnie mężuś w kuchni przygotowuje kolację pełną parą ^^ A ja zadowolona siedzę i po necie sobie krążę :)

reklama
paula udanych imprezek :tak:;-)

Zuzia dzisiaj się zbuntowała i nie poszła spać w dzień, to teraz mam! Prawie mi zasypia na siedząco :sorry: siedzi, ogląda bajkę i powieki jej co chwilę opadają :baffled: oby mi do tej 19:30 wytrzymała. Na dworze już byliśmy, kąpała się, nie wiem co jeszcze robić, żeby ją czymś zająć, klocków za bardzo nie chce teraz budować, tylko na te bajki się uparła :baffled:

anetki córka ma rok i dziewiec miesiecy ;-) kiniorek :-p i jak trzyma sie jeszcze ?

No ja sie wykompalam (oporzadzilam :-D) Mikusia wykompałam, a maz mi kolacje robi :-p hehe nom, relaksik:-)

patrycja zdrówka dla Kubusia i powodzenia z wyjazdem i tam już na miejscu :-)

fikusek pewnie się zaziębiłaś i dlatego Cię boli

ViKamcia trzymam kciuki,żeby obyło się bez zabiegu na samej maści :*

kaamaa ech te chłopy....

Eliza no to miałaś niespodziankę z tą ciążą :szok:

paula udanych imprez:-)

anetka to dzisiaj twardzielka z Twojej córci;-)

ale drukujecie ;-) ja po pracy,dzisiaj ruch jak cholerka, ciągle ktoś przyłaził:szok: teraz jeszcze korzystam z obecności Michała, bo koło 20 jedzie do klubu na nockę i znowu będe się snuła po kątach, ale może jakiś film się obejrzy albo coś;-)

Kiniorek a jaką opowieść słyszałaś? i o jakiej wkładce dokładnie?

Moja mama ma już 4 lata i bardzo sobie chwali.

Paula to udanej zabawy ;-)

Anetka
i jak? Zuzia śpi już?

My jutro jedziemy do brata, mam nadzieję że "księżniczka" będzie uprzejma i w miarę miło nas przyjmie :dry:
Strasznie nie chcę mi się jechać.

Hej Kobitki:)

Eliza wow, 22tc:O szok!! ale bym była wnerwiona, że tyle tygodni ominęłam!
Kiniorek witaj:) to już 36tc matko, ale zleciałooo:D pamiętam jak byłaś na początku ciąży:D
Umi ja też czuję ruchy, ale okresuję normalnie, więc wiadomo co to;D Ja bym na 1 dziecku nie chciała zakończyc, ale kolejne planujemy jak będziemy na swoim. Więc nie wiadomo kiedy, ale może za 3 lata max;D
ViKamcia kurcze, ale się porobiło. Mam nadzieję, że na maści się to piekiełko zakończy. Trzymam kciuki:**

a u nas jak co sobotę od rana sprzątanko, czas z córą, mąż do popołudnia odsypiał nocki. Potem jechał zawieźc swojego brata z jego Lachonem na imprezę i tak teraz ja netuję a Małż tv ogląda. Po północy jakoś jedzie po tę dwójkę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry