• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi pewnie że dam rade.... w razie czego siostre poprosze by ze mna pomieszkała troche..... czy Seba tam pójdzie do przedszkola to niewiem... decydowac bedziemy na miejscu..

reklama
Umi u mnie to znow zaczelam czuc ruchy jakies, i kurcze test i dwie krechy, tel do gina a on ze to niemozliwe, ale przyjedzie pani na wizyte jutro, jade zaglada robi usg, "o faktycznie jest pai w ciazy i to juz kolo 22tc.... " :nerd:
z dokladnego usg tydzien pozniej wyszlo 23-24tc...:sorry:

Eliza oooo ale bym sie wnerwiła... ja mam tak od tygodnia ze jakby czuje ruchy i sie zastanawiam ale jestem w sumie pewna ze to nie ciaza bo ruchy na poczatku czułabym nizej a nie prawie pod żebrami
pati w takim razie oby do wyjazdu:-) ja tak czasem marze zeby mojemu T. załatwili prace w kanadzie choćby na kilka miesiecy tak żeby mozna było zainwestowac w cos do domu bo tu mamy 2 pensje które owszem starczają ale jak wyjdzie cos niespodziewanego to nie ma skad kasy na to wziac:/

daffi ja nie musze lezec wystarczy, ze siedze:-p ale pewnie nawet nie zwracałabym na to uwagi gdyby nie to ze byłam raz w ciazy i mniej wiecej podobne ruchy odczuwałam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry