Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale drukujecie:-)
dziecki spia juz: chlopaki o 19:30 zasnely a Hania kolo 20.
kazda z nas tak miala, są poprostu takie dni ze juz czlowiek wysiada.... ale odpoczywaj i nastepny dzien bedzie lepszy, zobaczysz;-) juz masz blizutko :***
) taki męski jest i dojrzały sprawia wrażenie faceta co umie się kobietą zając
i pewnie to przyciąga 
:-)
ale mimo to i tak oglądam wciągnęło mnie
uwielbiam tą Sochę świetna aktorka :-)
cały dzień potem nie mogłam dojść do siebie. I cała zapłakana z gabinetu wyszłamjej mailas przezycia z ta cytologia:/ mi normalnie takim patyczkiem jak do uszu pobieral.Mam nadzieje ze jutro bedzie ok.Vegas spałam dzisiaj 2 godziny po południu. Wstałam z jeszcze gorszym nastrojem jak wcześniej :-(
Eliza wiem że już blisko ale normalnie nie wyrabiam. Nie wiem czy jutro będzie lepiej.
Kama jakoś nie mam ochoty na dłuższe kąpiele. Nie wiem czemu. A zawsze lubiłam...
Pomiędzy 8 a 9 mam jutro wymaz bakteriologiczny w przychodni. Jeszcze tego mi brakuje :-( mam traumę po wymazie z cytologii. Nie wiem jak to pielęgniarka zrobiła ale pobierała mi wymaz jakąś szczoteczką. I końcówka tej szczoteczki została w środku mnie. I musiała mi wyciągać pęsetą tą końcówkęcały dzień potem nie mogłam dojść do siebie. I cała zapłakana z gabinetu wyszłam