• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Widzę że wątek żyje serialem :-D:-D
Fikusek to Jacek musiał dośc mocno upaść by ja złamać ;/ współczuje...
vegas Ty chudzinooooo fałdki masz .... przestań kobieto

u mnie Kuba śpi..... a seba szykuje sie do mycia... i zaraz do wyraaaaaa i wreszcie spokój :D:D

reklama
patrzycie zawsze uważnie co jecie? Koleżanka dziś znalazła w zapiekance kawałek plastiku. Ale ja na szczęście mam manię oglądania elementów danego jedzenia szczegółowo za co nieraz mama mnie ganiła, albo wydłubywałam palcem z jajecznicy jakieś dziwne dla mnie rzeczy, lub np z zupy wyciągałam niby muszkę owocówkę:) hehe. Do dziś pamiętam opowiadania taty, że jak mój brat był mały to zawsze wąchał zupy i jak pojechali z mamą i tatą i bratem do restauracji to Adam wąchał zupę tak długo, że mama się wnerwiła i mu twarz do zupy wsadziła:P

Femme bo za dobrze miała skubana, i nudziło się to poszła do innego :dry:
ojj żeby mój Księciu był taki jak Filip:D No za dobrze miała..

Fikusek
mi zawsze Pyralgina pomaga, 15 min i po bólu, ale dziś nie miałam nic prócz Apapu a kasy nie miałam na Pyralginę. Liczę, że do jutra ból minie;/ Jak mi do 22 nie przejdzie to chyba 4 tabletkę zjem:D umrę z przedawkowania;>

VEGAS - :-D ja tak mam rodzina się zawsze ze mnie śmieje że na talerzu zawsze coś wygrzebie i zostawię co mi się nie spodoba i że dzióbie strasznie :-D :-p

KAAMAA - ale skoro się zakochała i już dużo wcześniej wiedziała zanim coś zrobiła to mogła się rozstać a nie teraz płaczę :sorry: hehe baby to tylko w serialach są chyba takie głupie zazwyczaj to faceci tak odwalają :-D :-p

CHERIE - dużo stresu w ciąży ? :dry: a jaki kolor masz obecnie ? :-) w ogóle pokazywałaś się już nam ?

Ostatnia edycja:
ja to muszę jutro powtórkę NW obejrzeć ;-) Podobno Filip się szarpał z Kamilem? :-)

Cherie ty z ktorego rocznika jesteś? To my w tym podobnym wieku jesteśmy :-D

E:

Vegas urzekła ją jego historia:-D

reklama
ojj żeby mój Księciu był taki jak Filip:D No za dobrze miała..

Fikusek
mi zawsze Pyralgina pomaga, 15 min i po bólu, ale dziś nie miałam nic prócz Apapu a kasy nie miałam na Pyralginę. Liczę, że do jutra ból minie;/ Jak mi do 22 nie przejdzie to chyba 4 tabletkę zjem:D umrę z przedawkowania;>

o top tez pomaga:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry