Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale jest zaniepokojony moja nerka ta na ktora mialam refluxmailam to samo kazdy mial mnie daleko gdzies...fikusku to lecz to! Póki jest jeszcze ok...
A mnie się przykro zrobiło bo chyba o mnie znajomi zapomnieli... Nie pamiętam kiedy ktokolwiek oprócz jednej kumpeli z klasy zapytał się mnie jak się czuję... Ech...
mailam to samo kazdy mial mnie daleko gdzies...
no wlasnie ide w next tygodniu ,mam nadzieje ze nie skonczy sie kolejna operacja...
a ten mały łobuz zaczał ją podrywać
jak to powiedział "pani adna"- ładna pani
babka sie zaczęła śmiać ja tez a mały w ryk potem jednak ładnie sie poduła mały juz nie płakał i pielegniarka pyta sie małego czy tak bardzo bolało a ten do niej ""boi, boi, ty, ty pani, pani be
" no i tak sie skonczyło zauroczenie mojego syna. Na scyntygrafii leżał grzecznie ale wył całe 15 min bo mu sie nie podobało nic a pozatym był juz strasznie spiacy.