Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to robie podobny tylko bez pieprzu i cytryny a za t daje drobniutko startego ogorka,tylko nie duzoAnetka "pipa"ale mnie rozwaliło, świetna Zuźka jest.
Fikusek na słoik majonezu daję mały kubeczek j. naturalnego, najlepiej grecki ( bo gęsty) do tego czosnek wyciskany, czosnek w proszku szczyptę pieprzu i troszeczkę soku z cytryny opcjonalnie.
Ja tego do rana nie nadrobię 

"pipa,pipa"
Uważaj,bo zaraz Ci synową jakąś przyprowadzi 
Ale będzie jazda w nocy

eee Vegas z nami by czekalakama
A Julka już śpi? ;-)
Gdzie się Vegas podziewa? Pewnie na NW czeka?![]()
chyba ze robi sobie jedzenia bo wczoraj pisala ze NW lubi szamac

jednak jak ide na jakies wesele to jestem w stanie scierpiec. Techno.... niecierpie ale słucham z musu bo moja druga połówka jest tehno- hip hopowa.... sie dobralismy nie ma co... Ale prawda jest taka ze i ja i T potrafimy znaleźć w repertuarze drugiej osoby piosenke której mozemy słuchać bez bólu i zgrzytania zębami
bo ja teraz nie mam na co spisać a potem to nie znajde
studiowałas tam? ja ogólnie b ardziej jestem przekonana jesli chodzi o Rzeszów do politechniki
masakra nienawidze papierosów:/
oboje padamy

, że szok
. Jemu sie niestety podobają starsze niz jalolkak ;-)
Współczuję, a może zrobi Ci niespodziankę i prześpi całą noc![]()

Takie to przynajmniej mają coś w głowach