• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja też nie miałam pojęcia co to szafing.. :-p rozumiem, że to takie jakby wymianki? Dlaczego nie, jak najbardziej. Ja ciuszki po Zuzi oddaje, jak mam komu. Ostatnio oddałam kilka reklamówek ciuszków jednej babce no i buciki :tak::-)
ja daję ubranka po Martynce Chrześniaczce, która ma teraz 5 miesięcy, oraz półrocznej Zuzi, córce koleżanki. Nie mają łatwo, więc pomagam im.

fikusek ja też kilka rzeczy kupiłam na szafcem kilka sprzedałam, ale jakoś mi się odechciało :-p

Vegas ja też daję ciuszki tym co potrzebują. Teraz reklamowki z za małymi ciuszkami leżały i nie wiedziałam co z nimi zrobić, bo nie miałam komu dać, ale mama zapytała czy może dalibyśmy takiej jej znajomej, ma córeczkę co teraz w maju rok będzie miała, chorego męża i kasy nie mają, więc dałam.. :tak:

no tak oczywiste... ja tez oddałam nie które ciuchy która urodziła dopiero co... ale i tak jeszcze sporo zostało...
Ta sasiadka to miała pecha ledwo co wruciła ze szpitala z malenstwem to za kilka dni znowu musiała wracac do szpitala bo miał zapalenie płuc.... najlepsze jest to w tym wszystkim ze ..ona rodziła na madalinskiego... moja córeczka wazyła 4030 i rodziłam naturalnie a jej synek wazył 3700g i musiał zostac urodzony przez cesarskie ciecie.... dobra kobietki ja lece bo narzeczony sie wscieka ze jeszcze siedzie przy kompie .. jestem i tak zmeczona jak wstane rano to sie odezwe....

Ostatnia edycja:
No ja jeszcze się zastanawiam bo sąsiadka ma laktator i już nie karmi córki. A dopiero co urodziła. Muszę się jej zapytać.
Leję sobie właśnie wodę do wanny. Przygotuję sobie krzyżówki i posiedzę chwilkę pewnie.
Ale na schodach się zmachałam ;D

a na allegro to mój Małż siedzi i sprzedaje. Sporo kasy dzięki allegro zarobiliśmy, bo czy to jakieś radio do auta czy kilka konsol:) a i mąż często kupował jak coś potrzebował

Cherie jak chcesz sobie łydki wzmocnić i w ogóle to skakanka jest najlepsza :) Ja żałuję że nie miałam pieniędzy to bym kupiła też sobie. Akurat "wypłata" z avonu będzie jutro ;] Ale jeszcze na fryzjera muszę sobie odłożyć hehe ... fajnie by było w końcu coś z włosami zrobić bo od ślubu nie widziano mnie w żadnym salonie fryzjerskim ...

łydek nie muszę wzmacniać bo mam jak pudzian :confused2::-D mnie chodzi o brzuch, jest wielki, boczki i ręce, tak to w sumie nie mam zastrzeżeń ani do tyłka, ani ogólnie do nóg. poza tym ja jestem grubokoścista więc i od razu więcejważąca :-D

cherie też mam hula hop, ale takie zwykle :-) tyle, że nie mam za bardzo jak kręcić bo pies mi podkakuje i gryzie :confused2: ja za to twister muszę sobie zamówić. Kiedyś miałam ale przepadł :sorry:

ja mam na szczęście duuuużo miejsca w pokoju, pies urzęduje na klatce schodowej, więc wieczorami zamierzam sobie kręcić ;-)

fikusek ja jak coś sprzedaję to wolę na allegro, chociaż tam się płaci, ale jakoś to bardziej do mnie przemawia :-p no i bezpieczniej się tam czuję. Na szafce chyba nie nie kupiła, bo w razie jakbym tego nie dostała co kupiłam to szafka nie jest za to w żadnym stopniu odpowiedzialna.. a allegro to jednak allegro :-p

ja też sprzedaję na allegro :tak: i czasami na portalu miejskim.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry