• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

to dajcie jakieś linki do stronek, ja mam kilka znajomych co mają małe dzieci młodsze od naszych może będą zainteresowane, chętnie Was poreklamuję:D

reklama
tutaj moja Śmieszka dziś przed spankiem

DSCN2723_450x600.jpgDSCN2725_450x600.jpgDSCN2726_450x600.jpgDSCN2727_450x600.jpgDSCN2729_450x600.jpgDSCN2730_450x600.jpg

a tu jak jadła sama budyń:-D zapomniałam śliniaka jej dac, ale co tam:-)
DSCN2689_800x600.jpgDSCN2684_800x600.jpgDSCN2678_450x600.jpgDSCN2683_800x600.jpg

Nom, dizeciaki juz od 20 śpią i S tez bo się dzisiaj pochorował.
a mnie brzuch w boku boli, dawno nie czułam tak tej owulki jak dizsiaj.
Kiniorek a lile masz wzrostu? Póki co jesteś jeszcze w ciąży wuięc waga zacznij sie martwić jak już urodzisz. niektórym te dodatkowe kilogramy szybko zlatują a innym wolniej, kto wie może Ty nalezysz do tych pierwszych? rzeczywiście zebra z tego Twego brzuszka. ale potem one zbledną to nie będzie ich tak widać.
a flaczek to i ja mam. Mareczek w czerwcu trzy lata skończy a flaczek mało co mniejszy jest.
Anetka A czemu pipa?
Fikusek DObry ten lekarz skoro powiedział Ci co znalazł. Mój t pewnie nawet by nie zwrócił uwagi ze inne narządy jakos nie tak funkcjonują.
a ten pas daje sporo. ja się o tym przekonałam, bo ja nie poce się praktycznie w ogóle i jak w nik cwiczyłam to leciało ze mnie ciurkiem, tzn tylko w tym miejscu gdzie on był. ale taki sam efekt daje owijanie ise taką folią spożywczą w miejscach gdzie jest tłuszcz na ciele.
Martyna Szafing dobra sprawa, ale ja mam dla kogo odkładac ciuszki :-D
Czytasz moje posty? Oddelegowuję Cię do regulaminu
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/jestes-nowa-przeczytaj-regulamin-22120/
a także do wątku
https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...ycji-postow-cytatow-itd-bez-komentarzy-17297/

Vegas ALe uśmieszek :-D

poza tym na codzień Martynce robię kicka lub 2 kicki i przed snem jak ją czeszę /pomijam fakt, że jej sterczą włosy nawet po czesaniu, ale jak ma za dnia wysoko spięte to jakżeby inaczej/ to aż się dziwię jak śmiesznie wygląda z rozpuszczonymi:) ta grzywa długaśna:) i jak chłopczyk piękny hehe:D dlatego ubieram ją na co dzień raczej dziewczęco i robię kicki
DSCN2706_450x600.jpg

reklama
Vegas może nie wygląda śmiesznie ale tak inaczej :-p długie ma włosy, na pewno gęstsze niż moja Zuza, bo ona to strasznie rzadkie ma :dry:
moja mama Martynce jakoś w styczniu obcinała grzywę bo miała od urodzenia jakoś tak śmiesznie na ukos i już miała straszniście długą to jej ciachła na prosto:) ale znowu już urosła bardzo:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry