• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Malwina u mnie nocka nawet w porządku,chociaż z 3 pobudkami. Za to bezproblemowo wracała do łóżeczka,bo zasypiała przy cycu i odkładałam ją do spania. Raz ją tylko pogłaskałam i od razu odpłynęła ;-) Nie narzekam :-)

Moja córa dziś znowu walczyła z jabłkiem. ;-) Wczoraj nic nie doszło celu za to dzisiaj zjadła dużo. Ale zmieniłam jej z Bobovity na Gerber. A niedługo w ogóle jabłko out,bo chyba ma zaparcia po nim

reklama
Malwina u mnie nocka nawet w porządku,chociaż z 3 pobudkami. Za to bezproblemowo wracała do łóżeczka,bo zasypiała przy cycu i odkładałam ją do spania. Raz ją tylko pogłaskałam i od razu odpłynęła ;-) Nie narzekam :-)

Moja córa dziś znowu walczyła z jabłkiem. ;-) Wczoraj nic nie doszło celu za to dzisiaj zjadła dużo. Ale zmieniłam jej z Bobovity na Gerber. A niedługo w ogóle jabłko out,bo chyba ma zaparcia po nim

nam lekarka mowila wlasnie ze po jablkach moze byc zaparcie po takich sloiczkowych i zyklych,i jak chce sie miec odwrotny efekt to trzeba zetrzec ze skorka. no ale Maja za mala jeszcze na takie.

Hej.... U mnie noc masakra... Kuba sie budził co chwile no i Seba strasznie kaszlał... a już myślalam że jest lepiej:sorry:
ja wczoraj obciełam dzieciaczki.... Seba juz sam sie prosił o to bo przy mysiu włosów miał problemy, no a Kubie tez musiałam bo zawsze po spaniu miał sianooo na głowie:-) Sebusia obciełam na 15 mm bo do wiosny jeszcze mu urosna a Kube zciełam na 12 mm bo i tak łysolek i tak :-D:-D Pozatym to sa chłopaki i szybko im włoski rosną....

Anetka rozmowa z Zuzią pierwsza klasa hehehe ona wie swoje i tyle:-D:-D
Umi Kacper juz tak podrywa to co bedzie za dwa lata ? :-D:-D:-D
Fikusek ja robie sos czsonkowy do frytek tak daje 2 łyzki majonezu mniej wiecej tyle samo ketchupu i do tego wsypuje czosnek granulowany.... pycha:-p
Trina Jak sie dzisiaj czujesz???
Martyna ale to czy kobieta rodzi SN czy ma CC nie zalezy tylko od wagi dziecka czasami poprostu poród SN jest groźny bądź niemożliwy bo dziecko jest ułożone główką do góry... :tak::tak:

Fikusek marchew ponoć też może je powodować,więc w sumie nie wiem co najlepsze jest do podania na początek :-D Dziś jadła,aż miło było popatrzeć ;-) Może jej tamten słoik nie podpasował,chociaż jak próbowałam to oba dla mnie smakowały tak samo :-):rofl2:

Patrycja szkoda,że Seba się męczył w nocy. A jak najmłodszy? Co do włosów to Maja jeszcze długo nie odwiedzi fryzjera :-D Ma krótkie włoski, jeden łysy placek i długie kosmyki z tyłu jeszcze od porodu;-)

Helloł

U Nas nocka fajnie, tylko przebudziła się o 12 z płaczem że aż oddechu nie mogła złapać, nie wiem o co chodziło, po 15 min. zasnęła i aż do rana bez pobudki.

Patisia ależ Ci zazdroszczę wzrostu, ja też chcę być taka wysoka, czasami w tłumie ludzi czuje się jak dziecko :dry:

Vegas a dla mnie Martynka od 5 m mało się zmieniła,dalej taka szczuplutka i blondyneczka śliczna.

Lolkak Julka przez 2 pierwsze tygodnie pluła wszystkim, jabłuszkiem, marchewką, Maja też załapie że to pycha i będzie ładnie szamać.
Dla Julki przydałby się fryzjer żeby kudełki podrównać, ale ten szatan na miejscu nie usiedzi.

cześć;-)

Patrycja dzięki :* dzisiaj już jest ok, tylko z katarem walczę nadal,ale wącham Amol to mi trochę pomaga, bo kropli żadnych mi lekarz nie przepisał, a po wczorajszym też na szczęście śladu nie ma;-)

Michał oczywiście jęczy,żebym już do porodu nie szła do pracy...i co ja będę robiła w tym domu, skoro się dobrze czuje? ech...coś czuje,że będzie niezła przeprawa w tej kwestii:sorry:

kaamaa ależ Julka ma oczyska super :-)

reklama
file:///D:/Documents%20and%20Settings/Piotrek/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/Zdjecia%20Gabrysi/DSC05086.JPG

file:///D:/Documents%20and%20Settings/Piotrek/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/Zdjecia%20Gabrysi/DSC05095.JPG

TO SOBIE SKOPIUJCIE I WKLEJCIE NA NOWA KARTE.. TO ZOBACZYCIE INNE JEJ FOTKI JAK BYŁA MŁODSZA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry