• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A ja mam lenia i do tego M mnie :wściekła/y: łaskawie mnie uprzedził,że dziś wyjeżdża na weekend do mamusi. Oczywiście SAM. Nas nie zabierze,bo miejsca nie ma w samochodzie:crazy: Co za typ. Ja tam do jego mamusi się nie spieszę, wolę do swoich jechać :-D

Paula no to może dobijemy targu :-D:-D

Kamma ślicznotka z niej....
Ja musze kolarze porobić ale jakoś mi sie nie chce... Chłopaki sie bawią a ja już wszystko porobiłam.. musze tylko syche pranie poskładac ale to moment.....Obiad mam z wczoraj to gotowanie dziś odpada ...
A gdzie reszta dziewczyn sie dzis podziała?? Ixi Eliza Umi???

lolkak no właśnie się domyśliłam:-D ale to chyba dobrze, niech zajada i rośnie zdrowa;-) a to nie przepadasz za teściową?

Malwina trzymaj się i uszy do góry :* ;-)

a mnie dzisiaj naszło na warzywa z patelni,dobrze,że mam zapas zrobiony:-p

hej:) dziś wcześniej odpliłam lapa bo nie chciałam nadrabiac nie wiadomo ile:P

Mała mi fuczy bo nie znosi kiedy ja netuję przy niej, zaraz Małża trzeba budzic.
Mam rozcięty palec w 3 miejscach na zgięciu od paru dni, okropnie boli jak nim bardziej ruszam albo jak się stuknę w coś..

Nocka fajna, 1 pobudka tylko i to dlatego, że przed pójściem spac Perła nie chciała kaszki to się po 1 o nią upomniała. I do 7.20 spała.

Kaamaa śliczna ta Twoja Mała:) Na 2 zdj jak moja Chrześniaczka wygląda:)
Martyna śliczna Gabi, zdjęcie w załączniku super, a ta fryz:D

Gsbi i Jilka sa sliczne:)

my wrocilismy ze szczepienia:) Alan oczywiscie nie plakal a tylko usmiechal sie do pani jak mu szczepionke dawlaa:) nastepne szczepienie w maju:)Chyba moje dziecko po mnie odziedziczylo ta odwage przy kluciach:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry