reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja dziewczyny tez bym chciala juz byc tak daleko, a ja dopiero poczatek mam... i ten najgorszy okres niepewnosci - czy wszystko bedzie ok...

ale przynajmniej u mnie w szkole nikt nie zauwazy:) i nie bede sie musiala nikomu tlumaczyc itp.

P.s Czy ktoras z was przechodzila przeziebienie? BO mnie cos bierze a nie wiem czy moge sie czyms leczyc "na wslasna reke"...

reklama
Ja teraz mam grype i siedze w domu na du... ale na poczatku lepiej byc bardzo ostroznym bo dzidzia dopiero sie ksztaltuje i wogole. moze posiedz w domu pare dni jak masz mozliwosc bedzie najlepiej... ja sie cala na noc amolem smaruje bo boje sie brac jakie kolwiek leki;)

a co do kompa to ja mialam raz taka akcje ze od neta mi monitor siadal i sie wogole laptop wylaczal... 3 miesiace byl w naprawie i myslalam ze zwariuje odcietaod swiata... co przywiezli z naprawy to cos bylo nie tak i tak caly czas. Koles z serwisu prosil mnie ze nie chce juz goladac tego laptopa i zebym cokolwiek z mim zrobila;))) jak na razie jest wszystko ok

biedaczek z niego.... kiedys w gim jednna panna przyszla po wypiciu takiego specyfiku go szkoly to nornalnie na lekcji nie bylo mozna wytrzymac;))) pamietam to do dzis bo nauczyciele smiesznie reagowali;)))

netgirl a u mnie parząc na zdjęcie co wyczuwasz??:-) A co do pępuszka to może i masz racje z tym żeby dzidzi obmywać tylko. Bo tak to może być groźnie jak się to zmoczy:-( Rzezczywiście to forum to niezłe uzależnienie. Ja to jak tylko mam wolną chwilkę to siadam do komputera i tutaj zaglądam.

Ona_mika dobrze że z dzidzią wszystko OK. Tylko uważaj na brzuszek.

reklama
netgirl łańcuszkiem wyszedł chłopczyk:-):happy: Ale zobaczymy 8kwietnia:-)
a co do tych pieluch to podobno sie kupuje jakieś specjalne podkłady poporodowe (są prawie tak jak pieluchy ale są specjalnie dla kobiet po porodzie) i są one dostępne raczej w aptece (może też w niektórych drogeriach ale nie jestem pewna).. No i nie można mieć zwykłych majtek tylko też specjalne z jakiej siateczki i też są dostępne w aptece. To tyle co wiem na ten temat.

Do góry