ania_zywa jak byłam w 3 miesiącu to słyszałam o tej 16-latce a teraz juz dawno nikt o niej nie mówi, jak bede cos wiedziec to napisze. A co do tech lumpeksów to masz racje czasem lepsze tam mozna Ciuchy znalesc

A przede wszystkim tansze:-)
netgirl nio to faktycznie nie ciekawie ze szkoła

A nie planujesz zaczac od nowa??
Ja tez sie teraz ucze w technikum niestety dopiero 2 klasa i jeszcze 2 zostały

nio ale nie zamierzam rezygnować, bo wiem ze bede tego bardzo zalowac, a tak to jeszcze tylko 2 lata i srednie jest

Smutno mi bedzie isc do szkoly od wrzesnia i dzidzie zostawic, nio ale bede musiała niestety:-( marzy mi sie prawko zrobic bo do szkoly autkiem to duzo szybciej, a ja mam ja jeszcze dosc kawałek drogi:/
netgirl współczuje fatalnego samopoczucia jak ja sie zle czuje raz na tydzien to mam dosc a co dopiero jakby tak bylo non stop. Te które sie fatalnie czuja przez okres ciązy trzymam kciuki by było coraz lepiej

dacie rade dla dzidziusia:*
Ona_mika mi tez teraz doszły badania... krzywa cukrowa musze zrobic za tydzien we wtorek kupiłam ta glukoze w aptece i jak patrze na ten proszek to mam dosc. mam nadzieje ze dam rade to wypic

;-) Niestety mi sie te ubranka nie wyswietlaja, ale skoro dziewczyny mówia ze slicznusie to napewno musi tak byc

gartuluje zakupu
pozdrawiam