Hellow!:-)
Wszystko nadrobiłam na szczescie nie bylo tego dużo, swięta spedziłam u narzeczonego i nie bylo czasu nwet wejsc na forum

Ale juz jestem hihi
Asteria gratuluje fasolci i zyczę spokojnuch 9 miesiecy

Jak przyszły tatus zareagował na dzidziusia??
Słyszałam ze na zgage jest dobra bułka tarta lub migdały

Zawsze można spróbować
Ojć to nie ciekawie z tym bólem pleców jak tyle jak sie położe to mnie bolą krzyże, ale pozatym jest ok

mam nadzieje ze do wesela wszystko bedzie tak jak do tej pory

Cos ten II trymest za dobrze przechodze, ale juz nie kracze by sie cos nie zepsuło
Co do ubranek, to ja sobie powiedziałam ze dopiero bede wszystko kupować od 30 tyg, wiec jeszcze torszke sobie poczekam, wiadomo juz doczekac sie nie moge jak wpadne na sklepy hihi

jak narazie to musi mi wystarczyc podgladanie co maja inne przyszłe mamusie
netgirl bardzo ładne i orginalne imie, a skrót wrecz wspaniały hihi
Co do magnetyzmu to mi tez sie sprawdził

Tylko ja robiłam srebrynm łansuszkiem i z piersciąkiem zareczynowym przewieszonym przez lancuszek

(słyszałam ze moze tez byc to obraczka)
Co do occtu to znam taka historie ktora wydarzyła sie niedawno w okolicach mojej wsi:
Pewna dziewczyna zorientowała sie ze jest w ciazy, majac 16 lat nie za bardzo chciała tego dziecka...wiadomo wpadka... Żaląc sie kolezance ta wpadła na genalny pomysł tzn by wypiła 2 szklanki occtu to napewno poroniu. Dziewczyna w to uwiezyła wypiła te 2 szklanki poszła na wizyte do ginekologa z mysla ze powie jej ze poroniła. W czasie USG lekarz oznajmił ze dzidziuś na 100% bedzie uposledzony lub z choroba downa.... :-(
To sie nazywa ludzka głupota. Gdy to usłyszałam rece mi opadły, i jakbym ta laske spotkała to....eh szkoda słów
To sie rozpisałam...
Buziaki:-)