Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Tylko teraz uda bolą ;-)My do okulisty musieliśmy iść, bo dzieci urodzone z niedotlenieniem i wcześniaki zawsze trafiają do poradni okulistycznej i neurologicznej.
Na razie mam różowo-fioletowe uda ;-)oczywiście ze męzowi gramy robie wieczorkami w nintendo i prawie zawsze wygrywamMigotka a komu ciosy zadajesz?
Kaamaa i tak dobrze,że oglądasz nie czuje się tu jak odludek![]()
no to jak legginsymigotka Może mały drakula ci rośnie
fikusek Każda pogoda jest dobraTylko teraz uda bolą ;-)My do okulisty musieliśmy iść, bo dzieci urodzone z niedotlenieniem i wcześniaki zawsze trafiają do poradni okulistycznej i neurologicznej.
kamcia Ech, współczuję samopoczucia :-(
vegas tzw. siniakiNa razie mam różowo-fioletowe uda ;-)

ViKamcia kurczę, jak ja Ci zazdroszczę tego morza;-)
agoosiaaa witaj :-)
a ja tak czytam i myślałam że napiszesz że mi zazdrościsz tego że wymiotowałam

w sumie bardzo bym chciała tak naprawde ale chyba za stara juz jestem chociaz rękawice mam w domuMigotka eee myslałam że na ringu w realu.
Ja to chyba jestem odludkiem w tej dziedzinie, kiedyś kochałam boksować, przez głupią kontuzję musiałam zrezygnować, do tej pory czasami mi dokucza![]()
a jak się czujesz w ciąży?Dziękuję za miłe przywitanie![]()