Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kobiety ja już się pożegnam, bo Michał dzisiaj nie idzie do pracy i zarządził maraton filmowy
zatem dobrej i spokojnej nocki życzę:* do jutra:-)
film jeszcze trwa a M już chrapie
a jak się czujesz w ciąży?![]()
właśnie miałam pytac co byś wolałaDziękuję, dobrze
na razie to tylko trochę popołudniami chce mi się spać i ciagle latam siusiu, ale poza tym to jestem naładowana dobrą energią i żadne dolegliwości mi nie strasznez Kacperkiem prawie w ogóle nie miałam, a wymioty to nie wiedziałam co to
zobaczymy jak teraz to będzie wyglądało, chociaż powiem, ze mogę nawet wymiotować byleby była córa
![]()
Dziękuję, dobrze
na razie to tylko trochę popołudniami chce mi się spać i ciagle latam siusiu, ale poza tym to jestem naładowana dobrą energią i żadne dolegliwości mi nie strasznez Kacperkiem prawie w ogóle nie miałam, a wymioty to nie wiedziałam co to
zobaczymy jak teraz to będzie wyglądało, chociaż powiem, ze mogę nawet wymiotować byleby była córa
![]()

właśnie miałam pytac co byś wolałato życzę córy, choc wiadomo - ważne by zdrowe
młodziutka jesteś, ja byłam pewna, że jesteś starsza
![]()
haha, nie Daffi, po prostu wyobraźnia mi podpowiedziała, że ma z 24 latka, nie wiem nopozazdroscicnie to co ja
zobaczymy czy nam sie uda upolowac synka o ile dojdzie do tego
vegas tak staro ja opisywalam????![]()
tez myslalam ze Agnieszka starsza jest:-)

z naszej trójcy ja najstarsza jestem
moj brat ma 22 lata
no porsze was.. przeciez mowilam ze ejst młodziutkaa wygląda na jeszcze młodszą
![]()