• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

daffi dasz radę :) na pewno :)

No nic, uciekam powoli zaraz mężuś przyjedzie z treningu bokserskiego z bratem:-D a że jutro ma służbę w pracy czyli 24h, to na pewno będzie chciał się pożegnać :D kolorowych snów :)

reklama
konniczynka bylas na spotkaniu? kurcze skzoda ze u mnie tego ne bylo chcoiaz blizej.. wszytsko wiecznie tak daleko.
wygladasz super:D

Aga a ja sie dziwnie czuje ze my rodzina a piszesz do mnie po nicku:D

daffi dasz radę :) na pewno :)

No nic, uciekam powoli zaraz mężuś przyjedzie z treningu bokserskiego z bratem:-D a że jutro ma służbę w pracy czyli 24h, to na pewno będzie chciał się pożegnać :D kolorowych snów :)

a ci tylko boksuja.. cos mi sie wydaje ze bedzie corka i marcin trenuje juz by byc prywatnym ochroniarzem Oleńki:D

Konniczynka jaka chudzinka z Ciebie, a Emilka taki śliczniutki mały Łysolek, śliczna :tak:

Vegas my tak samo i od razu "bułeczka" wyszła :-D dorabiać nie trzeba było :-D

Daff u Nas też nie było :dry: a chętnie bym się przeszła, może w następnej turze do białego przyjadą.

Fikusek kolorowych i kudłatych życzę :-D

Konniczynka jaka chudzinka z Ciebie, a Emilka taki śliczniutki mały Łysolek, śliczna :tak:

Vegas my tak samo i od razu "bułeczka" wyszła :-D dorabiać nie trzeba było :-D

Daff u Nas też nie było :dry: a chętnie bym się przeszła, może w następnej turze do białego przyjadą.

Fikusek kolorowych i kudłatych życzę :-D

chcialabym pzonac inne froumki na takim psotkanku:D

laski ja ide spac:D M patrzy na mnie złym okiem juz:D

kaamaa Powiedziałabym, że Emilka to zazdrosny łysolek :-D Wszystkie dzieci próbowała tam pozbawić włosów, chyba żeby zrobić sobie perukę :-D

A P. jeszcze nie ma :dry: Na jakieś manewry poszedł, nie wiem o co chodzi, ale powiedział, że nie wie, o której wróci :dry:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry