Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Cherie ja Cię widzę w długich włosachserio chcesz scinac?
a dokąd te włosy masz?
długie włosy nie są wygodne...
Cherie ja zmieniłam zdanie jak miałam dośc krótkich włosów, których za choinkę nie umiałam ułożyc. Wściekałam się przed lustrem pół godziny a i tak wychodziłam z domu w złym humorze. Przekonałam się nieraz, że długie włosy dla mnie są wygodniejsze i łatwiejsze w ułożeniu. Wiadomo zależy czy włosy są kręcone, podatne a może proste jak druty. Z tymi ostatnimi najmniejszy problem. Ja mam podatne, ciut kręcone i jak miałam boba to nawet jak prostowałam to wystarczyła wilgoc, złe powietrze a już mi się skręcały, szlag mnie trafiał. Wolę długie
Ale jeśli męczą Cię włosy to jak najbardziej coś poczarowac trzebaTrzeba się dobrze czuc w swojej fryzurce
![]()
nic tam, jeszcze sobie to przemyślę ;-) ja mam podobne włosy, choćbym je godzinę prostowała to po 15 minutach już się wyodwijają w swoją stronę.

a co do włsóe to mi tylko wypadały
jA przed swiętami miałam jesdzcze długie włosy, ale się wnerwiłam. nie umiałam ich układac więc poszłam do fryzjwera i ściełam krótko. Fryzjerce bardzo zal było je ścinac i namawiała żeby zostawić długie ale ja już mialam dosyć.