reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Helloł

16 stron do nadrobienia :szok: nie piszę się na to ;-)

W niedzielę nad ranem, zdychałam, miałam takie skurcze że myślałam że rodzę, dopiero ketonal w połączeniu z ibuprenem max mi pomógł.

Wczoraj byliśmy na urodzinach u brata M, było strasznie śmiesznie, i miałam Julkę z głowy, pięknie bawiła się z resztą dzieciaków :-)

Piękna pogoda więc zjemy i uciekamy na spacer.
jej wspolczuje mnie wlasnie ostatnio czesto takie skurcze lapia...

Dziewczyny to długa historia ... chodzi o moja w sumie juz była sąsiadke.. Już chyba Wam kiedys o niej pisałam. Ma 21 lat i rocznego syna. Jej facet ma 24 lata ( chyba). Mieszkali nad nami. Nasze stosunki były bardzo przyjazne do czasu. Coraz cześciej u nich były imprezy całonocne jakieś libacje. No i w dzień było to samo muzyke na cały regulator i zyc tu sie normalnie nie dało. w końcu zaczełam im zwracac uwage ale to nic nie dało...W miedzy czasie Magda ( bo tak ma na imie lala) jak robiła roczek synkowi to pożyczyła ode mnie ubranko na chrzest ( tą pamiatke) bo swojego nie miała.... Czasami pozyczała też internet ( bo mamy bezprzewodowy) ale jednego razu jak jej nie pożyczyłam bo sama z niego korzystałm to z pretensjami do mnie wyskoczyła.. Noz cholera przeciez to jest moje i nikomu sie nie musze tłumaczyc z tego co ja na internecie robie... No i strzeliła focha. Zaczeła obrabiac mi tyłek za plecami. Muzyka grała dzień w dzień mimo upomnień... Wkurzyłam sie jednego dnia i wysłałam R do właściciela no przeciez tu sie nie dało normalnie funkcjonować. A że okazało sie że oni nie płacili mu za mieszkanie i nie tylko my sie na nich skarzyliśmy to kazał im sie wynieść. wczoraj przeszukałam mieszkanie by sprawdzic czy oddała mi pamiatke od chrztu Kuby... okazało sie że nie. wieć jej pisze że ma mi to przynieść. zero odzewu... dzis już pojechałam po całości.... juz nie byłam ani grzeczna ani miła....czekam na odzew.. ale nadal cisza.... wkurza mnie to bo człowiek chce pomóc pozyczajac cos ..... mam za swoje
no jaka typa:szok: ale raz tez sie tak wkopalam ze pozyczylam cos a laska za granice sobie wyjechala:/

Jedyne co dobre to to ze sie juz super czuje :-D wczorajszy dzien byl katorgaaaa :-D nigdy wiecej :no: :-p

Zjedlismy własnie rosołek i czekam az miki wstanie i tez mu dam... :-)
to dobrze pijoku:-)

Patrycja ta sąsiadka to rzeczywiście nie teges.
Daffi ja tam gram na tym portalu ale jeszcze nie utrafiłam nagrody ;p próbuję dalej...

No i wróciłam z przychodni. Nie dostałam USG bo podobno do 32tc się robi :-( Trochę mnie to zaskoczyło no ale trudno...
Zrobiła mi badanie i wyszło że już mały jest bardzo nisko główką i zaczyna się przygotowywać powili w środku do porodu. Posłała mnie jeszcze na ktg i powiedziała że też zaczyna się coś ruszać... Tak więc spokojnie czekamy.

A teraz zmykam do fryzjera bo zapomniałam portfel wziąć ze sobą ;] Ciekawe czy przyjdę zła jak osa czy w końcu zadowolona. Bo odkąd moja fryzjerka za granicę się przeniosła to od 2 lat nie umie mnie nikt dobrze obciąć...
Wpadnę to wstawię foto ;]
jak to do 32 tyg??? ja mialam po 30 tyg ze 3 razy usg:-)
no to juz nieglugo Kasperek bedzie z Wami:)
ślicznie wygladasz:)

A ja wam przedstawiam Julkę rozrabiakę:D

Postanowiła mi podkraść i poczęstowac się

Ta zdobycz jej najbardziej sie poodobala: (zeby nie bylo dodam ze pusta w srodku:)

No i tu przed chwila padla mi a juz tak rozrabiala.. robila wszytsko by spac nie isc:
hehehehe Julka zawsze mnie powali:-D superasna jest:-D

wrócił własnie :-) kurcze jestem szczesliwa normalnie.... facet jutro badz pojutrze bedzie dzwonil i powie kiedy M ma przyjechac na szkolenie :-D i od tego zalezy kiedy prace zacznie:-) moze w tym tyg lub w nastepnym :-) do tego jak uslyszalam ze bedzie mial 2x tyle pieniedzy niz ma tutaj to bylam w szoku... do tego normalnie setki za soboty i niedziele... to chyba sen.... :-p ale póki umowy nie zobacze to nie uwierze:-)

gratuluje:-)

A ja dzis poszlam z malym na spacerek,pochodzilismy ze 2 godzinki,kupilam mu pieluchy,niekapka bo ma kubek lovi ale w nocy jak by chcialo mu sie pic to bedzie mial niekapka:)
po spacerze oboje zesmy padli i spalismuy 2,5 godz:-)

a ja wczoraj kupilam Alanowi taka kurtke i buty:-)
śliczna kurteczka na wiosne plus dzokejka 5 10 15 w Kurteczki i płaszczyki - Szafka.pl
converse trampeczki w Sportowe - Szafka.pl

reklama
konniczynka tak na stale juz ;))) ale Wiki troszke zle to przeszla bo inne mleko i woda nie wspominam o klimacie ale jakos dochodzi do siebie przynajmniej rozwolnienia nie ma juz i zaczela juz jesc kaszki i jabuszko nom i marchewki ze sloiczka na razie ale zamierzam sama jej robic tylko musze zakupic dobry blender bo moj sie spalil jak mama moja uzywala heh pozdrawiamy cieplutko czekamy na zlot w lodzi hehe

A tu dalej cisza :-p znowu jak wyjdę to się wszystkie zlecicie? :-p

fikusek bardzo fajna ta kurteczka i buciki też świetne :tak: muszę też coś poszukać na szafce, chociaż ostatnio nic ciekawego nie widziałam :-p

Mąż mnie wkurzył, chyba pierwszy raz się na niego skarżę :sorry2: Smażyłam im na kolację racuszki (ja nie jem, więc tylko dla nich smażyłam) i on stał w kuchni koło mnie i nic nie robił, Zuzia zaczęła wysypywać psa jedzenie i wrzucać mu do wody, to pytam czemu się nią nie zajmie.. a on do mnie z tekstem "a Ty nie możesz?" :dry: no i już mi się odechciało tego smażenia, racuszki zostawiłam smażące się na patelni i przyszłam na BB, a on sam sobie teraz smaży...

anetka no to pojechał po bandzie Twój... Jak z Krzyśkiem coś mamy robić na kolację albo w ogóle cokolwiek to się dzielimy wcześniej kto co robi.

Fikusek ale Ci się fajnie trafiło z tymi rzeczami :)

A ja wymęczyłam za bardzo sutki wczoraj i mnie lewy szczypie xD ... posmarowałam kremem specjalnym (od koleżanki dostałam bo ona już nie karmi i nie potrzebuje a dużo jej zostało) i mam nadzieję że przejdzie.
Dzisiaj kulminacja bólu w pachwinach. I normalnie mnie brzuch boli cały ...

kiniorek mój zazwyczaj jest normalny tylko teraz mu coś odwaliło :-p

Krem zostaw na później, po porodzie na pewno Ci sie przyda:-p ja miałam tak poszarpane sutki, że kawałek był tak jakby oderwany, musiałam karmić przez nakładki aż się nie zagoił.. :sorry2:

Zuzia właśnie zasnęła :tak: mąż pojechał do paliwko i kupi mi cole, chyba wie, że się wkurzyłam :-D:-D:-p

Przemek dzisiaj mówi do Zuzi:
"Powiedz: Zuzia lalka nie duża"
A Zuzia mu na to:
"Zuzia... lala... MAŁA!" :-D

Myślałam, że pęknę :-D:-D jak ona to sobie wymyśliła :-p

Daff nie no wszystkie Juleczki są świetne! :-)

Paula ale śliczne ciuszki, żebym miała pewność że drugie bobo to będzie dziewczę to bez gadania bym brała :-D

Anetka tyaaa skąd ja to znam, J też nie ruszy zadu jak mu się palcem nie pokaże :dry:

Kiniorek życzę Ci żeby Twój się nie zmienił, u Nas też było pięknie ładnie dopóki nie zaczeliśmy mieszkać razem.

Eliza super!! tak strasznie szkoda mi Was było jak napisałaś z tym komornikiem, mówiłam że w końcu musi być dobrze! ;-)

E:

Anetka :-D:-D "Mała" Agentka :-D

reklama
Hej Dziewczyny:)
mnie dziś Mój rozpieszcza. Wczoraj tak się pożarliśmy... dziś wziął mnie na zakupy:) kupił mi extra czapkę, super rękawiczki, Colę, 2 piwka:D No i powiedział, że mi da na krem do twarzy bo mi się skończył, i na tusz do rzęs:D szok:D Oj ja też czekam na kasę z pitków bo spory zastrzyk gotówki by to był..

Daffi śliczna ta Twoja Julcia - zwłaszcza jak nyna:D Śliczne ma ubranka:)
Anetka zapomniałam wcześniej napisac, że super ma Zuzka te getry dżinsowate:)
Eliza super wieści! cieszę się:)
Fikusek extra ubranka! zwłaszcza trampy!

dziś Mycha za dnia tylko 45min spała, więc już o 18.39 spała jak ciapek;))

Do góry