fikusek1988
Mama Alanka:)
jej wspolczuje mnie wlasnie ostatnio czesto takie skurcze lapia...Helloł
16 stron do nadrobienianie piszę się na to ;-)
W niedzielę nad ranem, zdychałam, miałam takie skurcze że myślałam że rodzę, dopiero ketonal w połączeniu z ibuprenem max mi pomógł.
Wczoraj byliśmy na urodzinach u brata M, było strasznie śmiesznie, i miałam Julkę z głowy, pięknie bawiła się z resztą dzieciaków :-)
Piękna pogoda więc zjemy i uciekamy na spacer.
no jaka typaDziewczyny to długa historia ... chodzi o moja w sumie juz była sąsiadke.. Już chyba Wam kiedys o niej pisałam. Ma 21 lat i rocznego syna. Jej facet ma 24 lata ( chyba). Mieszkali nad nami. Nasze stosunki były bardzo przyjazne do czasu. Coraz cześciej u nich były imprezy całonocne jakieś libacje. No i w dzień było to samo muzyke na cały regulator i zyc tu sie normalnie nie dało. w końcu zaczełam im zwracac uwage ale to nic nie dało...W miedzy czasie Magda ( bo tak ma na imie lala) jak robiła roczek synkowi to pożyczyła ode mnie ubranko na chrzest ( tą pamiatke) bo swojego nie miała.... Czasami pozyczała też internet ( bo mamy bezprzewodowy) ale jednego razu jak jej nie pożyczyłam bo sama z niego korzystałm to z pretensjami do mnie wyskoczyła.. Noz cholera przeciez to jest moje i nikomu sie nie musze tłumaczyc z tego co ja na internecie robie... No i strzeliła focha. Zaczeła obrabiac mi tyłek za plecami. Muzyka grała dzień w dzień mimo upomnień... Wkurzyłam sie jednego dnia i wysłałam R do właściciela no przeciez tu sie nie dało normalnie funkcjonować. A że okazało sie że oni nie płacili mu za mieszkanie i nie tylko my sie na nich skarzyliśmy to kazał im sie wynieść. wczoraj przeszukałam mieszkanie by sprawdzic czy oddała mi pamiatke od chrztu Kuby... okazało sie że nie. wieć jej pisze że ma mi to przynieść. zero odzewu... dzis już pojechałam po całości.... juz nie byłam ani grzeczna ani miła....czekam na odzew.. ale nadal cisza.... wkurza mnie to bo człowiek chce pomóc pozyczajac cos ..... mam za swoje

to dobrze pijoku:-)Jedyne co dobre to to ze sie juz super czujewczorajszy dzien byl katorgaaaa
nigdy wiecej
![]()
Zjedlismy własnie rosołek i czekam az miki wstanie i tez mu dam... :-)
jak to do 32 tyg??? ja mialam po 30 tyg ze 3 razy usg:-)Patrycja ta sąsiadka to rzeczywiście nie teges.
Daffi ja tam gram na tym portalu ale jeszcze nie utrafiłam nagrody ;p próbuję dalej...
No i wróciłam z przychodni. Nie dostałam USG bo podobno do 32tc się robi :-( Trochę mnie to zaskoczyło no ale trudno...
Zrobiła mi badanie i wyszło że już mały jest bardzo nisko główką i zaczyna się przygotowywać powili w środku do porodu. Posłała mnie jeszcze na ktg i powiedziała że też zaczyna się coś ruszać... Tak więc spokojnie czekamy.
A teraz zmykam do fryzjera bo zapomniałam portfel wziąć ze sobą ;] Ciekawe czy przyjdę zła jak osa czy w końcu zadowolona. Bo odkąd moja fryzjerka za granicę się przeniosła to od 2 lat nie umie mnie nikt dobrze obciąć...
Wpadnę to wstawię foto ;]
no to juz nieglugo Kasperek bedzie z Wami
ślicznie wygladasz
hehehehe Julka zawsze mnie powali

wrócił własnie :-) kurcze jestem szczesliwa normalnie.... facet jutro badz pojutrze bedzie dzwonil i powie kiedy M ma przyjechac na szkoleniei od tego zalezy kiedy prace zacznie:-) moze w tym tyg lub w nastepnym :-) do tego jak uslyszalam ze bedzie mial 2x tyle pieniedzy niz ma tutaj to bylam w szoku... do tego normalnie setki za soboty i niedziele... to chyba sen....
ale póki umowy nie zobacze to nie uwierze:-)
gratuluje:-)
A ja dzis poszlam z malym na spacerek,pochodzilismy ze 2 godzinki,kupilam mu pieluchy,niekapka bo ma kubek lovi ale w nocy jak by chcialo mu sie pic to bedzie mial niekapka
po spacerze oboje zesmy padli i spalismuy 2,5 godz:-)
a ja wczoraj kupilam Alanowi taka kurtke i buty:-)
śliczna kurteczka na wiosne plus dzokejka 5 10 15 w Kurteczki i płaszczyki - Szafka.pl
converse trampeczki w Sportowe - Szafka.pl