reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wrócił własnie :-) kurcze jestem szczesliwa normalnie.... facet jutro badz pojutrze bedzie dzwonil i powie kiedy M ma przyjechac na szkolenie :-D i od tego zalezy kiedy prace zacznie:-) moze w tym tyg lub w nastepnym :-) do tego jak uslyszalam ze bedzie mial 2x tyle pieniedzy niz ma tutaj to bylam w szoku... do tego normalnie setki za soboty i niedziele... to chyba sen.... :-p ale póki umowy nie zobacze to nie uwierze:-)
Bardzo sie ciesze Kochana... w końcu zaczyna Ci sie układac :tak:
Zuzia właśnie zasnęła :tak: mąż pojechał do paliwko i kupi mi cole, chyba wie, że się wkurzyłam :-D:-D:-p

Przemek dzisiaj mówi do Zuzi:
"Powiedz: Zuzia lalka nie duża"
A Zuzia mu na to:
"Zuzia... lala... MAŁA!" :-D

Myślałam, że pęknę :-D:-D jak ona to sobie wymyśliła :-p
hahahaha dobra jest heheh teraz to bedziesz z nia miała wesoło :-D:-D:-D:-D:-D

A ja w końcu nie wytrzymałam. zadzwoniłam do Magdy o moje ubranko ale to było tak dzwonie ona odbiera ja mówie " czekam na moja własność" i rozłączyłam sie. napisała mi sms-a "to sie nie doczekasz" noż ....... ale mnie wkurzyła... jej facet akutar był tu po reszte rzeczy i on do mnie to samo powiedzial mi tak "pogadaj sobie" mówie Wam taka wściekła byłam. dzwonie do R mówie mu co i jak. Ale ni mógł rozmawiac bo robił akurat. Jak wrócił to akutar jej facet był na klatce od razu do niego poszedł. a ten do niego żebym sobie do Magdy o to ubranko pisała... R powiedział jasno "nie obchodzi mnie to masz to oddać i tyle" kumpel tego dupka do R z tekstem "nie róbmy na klatce awantury chodżmy na dół ( i pod nosem dodał ) bedzie szybki szpil" R do niego od razu " te ku*** nie cwaniakuj koleś" już myślałam że sie tam pobiją zaraz. ale ten koles poszedł do mieszkania i sie już nie odzywał. R tak sie zdenerwował że powiedzial mi że on to odzyska, i że jeszcze dojdzie do tego że cwaniak zarobi w morde :szok:...... oby jednak opanował złość..... bo to wszystko nie jest warte tego by on jeszcze miał problemy z prawem....:no:

reklama
Vegas łoo to szybko dzisiaj Ci padła :-p
Ja zaraz też będę miała cole :-p
Ja w ogóle postanowiłam, że zaczne więcej kasy na siebie wydawać,bo nic sobie nie kupuję, więc w tym miesiącu kupiłam sobie z Avonu eyeliner i perełki brazujace, a w nastepnym zamierzam sobie kupić też z avonu dwa lakiery (świetne będą mieć, takie matowe, super wyglądają, wezmę fioletowy i czany:-)), znowu eyeliner, bo mi się spodobał i krem do stóp, bo coś ostatnio mam suche :dry:

A teraz znalazłam na allegro nawet fajną kurtkę ekoskórkę na Zuzie i czekam na Przemka czy mu się spodoba, bo nie wiem czy kupić :-p

Anetka ja dziś przymierzałam zarąbistą kurteczkę skórzaną, miodzio normalnie.. ale skończyła się fascynacja po obejrzeniu ceny.. 150zł... nie stac mnie na takie wydatki. Za to to bym miała kilka ubrań.

Patrycja co za ludzie:szok:

Daff super mała wygląda i to piwko :-D

Fikusek super,że zakupy udane :-)

Anetka super tekst :-D

Daff- ja też miałam dostać te pity - termin minął dziś- i jakoś nic nie przyszło :confused: wieczorem bede dzwonić do firmy,która mnie zatrudniała.
Jeśli dana firma ich nie wyśle,to wcale nie ona ma po doopie tylko my- za to że sie nie rozliczyliśmy :dry::sorry:

Paula ale Ty masy czas do 2 maja a firma do 28 lutego

fikusek wiem :-p zawsze chcialam taką kupić, ale widziałam takie za ponad 100 zł a trochę było mi szkoda kasy na kurtke na jeden sezon :-p

reklama
Anetka śliczna ta kurteczka.....
dziewczyny no teraz już wszystkiego sie po nich można spodziewać.... ja już nie mam słów by określic ich zachowanie....

Do góry