Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Gratuluję ząbka..... szybko mu wyszłyjak dobrze tyle ludzi... i duzo nowych mam widze...witam witam ;p;p
Michas cudo moje dobrze. ulewał troche za bardzo i policzki mu sie takie szorstkie zrobiły i czerwone i byłam dziś u pediatry z nim dał syrop na alergie policzki kazał smarowac alantanem a w środe mam sie do niego zgłosić po syrop na to ulewanie.;p
haha i musze sie wam pochawlić wczoraj mojemu dziecku przebiła sie pierwsza jedynka a druga też już czuć;p;p
Kiniorek ja o tobie też. miałm pisac do ciebie czy jeszcze w dwupaku czy moze juz rozpakowana :-)
I jak tam to zaświadczenie???Miałam kiepski dzieńPojechałam rano załatwiać formalności w pracy- 6h mi to zajęło... a jutro znowu to samo, bo zgubiłam moją obiegówkę (na której już tylko 3 pieczątek brakowało) i zaświadczenie od lekarza, że karmię piersią
Nie wiem, jak to się stało, obeszłam całą trasę, na której mogłam je zgubić i nie znalazłam
Poszłam do kadr po nową obiegówkę i mam na razie tylko jedną pieczątkę.
A zgadnijcie, na kiedy jestem pierwszy raz wpisana do grafiku? Na jutro![]()
Mój lekarz rodzinny przyjmuje jutro dopiero od 14. Myślicie, że przyjąłby mnie inny rano i dałby mi nowe zaświadczenie o karmieniu?
Słodka Zuzia szczególnie w tym kapeluszuCo tu taka cisza? Codziennie bazgrzecie a teraz Was nie ma
dostałam dzisiaj kilka zdjęć z Zuzi sesji
Zobacz załącznik 332206Zobacz załącznik 332207Zobacz załącznik 332208
Normalnie są w lepszej jakości, ale musiałam je zmniejszyć, bo miały po 7MB to by mi sie chyba godzinę ładowały![]()

Eliza a dlaczego Wy nie macie takiego gazu ziemnego??? My płacimy na 2 miesiace ok 40 zł za taki gaz i nie musze sie martwic że mi sie skończy...hej
pierwsza?![]()
Kurcze wczoraj dobre wiesci a dzis rano odpalam kuchenke a tu cisza.... gaz sie skonczyl...jak nie urok to sraczka
ale cóz;-) małz na pierwszej zmianie... jakos do 15 musze wytrzymac ;]
Dzis zapowiada sie łaaadna pogoda wiec koło 10 wyruszamy a spacerek :-)
anetka sliczne te foty małej, a najlepsza ta w tym kapeluszu
misia witaj ;-)
Mój syn dzisiaj jak szlismy do babci mówi mama śam. No to go pusciłam i jestem pod wrazeniem jak ładnie szedł. Nie uciekała w ogóle to śam to czasem mu wychodzi jak cham
. Nie wiem czemu jak słysze dzieci to wszystko tak miekko mówią przez ś, ć a ten wszystko przez "ch" tak twardo strasznie. Nie powie bułka tylko np bucha. To ch jest za kazda litere której nie umie wypowiedziec:/
Daffi inne ciuszki bo ja przebrałaś dla niepoznaki
elizka gratki;-)
fikusek sliczna kurteczka i buciki ale kurteczka mi sie bardziej podoba:-) super jest
anetka ja tak z moim T. mam co dziennie robie obiad albo sprzatam i słysze "Anka!! mały rozwala w pokoju ( cos tam)". Pomijam fakt ze on siedzi 3 metry od niego i mu sie dupy ruszyć nie chce. Ale ja z kuchni mam lecieć i małego pilnowac... No i jeszcz jasnie panu obiad robic. Mój mnie wczoraj tak wnerwił ze kazałam mu sprzatnać 2 pokoje... nawet poodkurzał. A kuretczka fajna zuzia bedzie jak metalówa albo dziecko motocykla:-) moja mama chce taka Kacprowi kupic tzn chłopięcą
Bo oni maja swiźa na punkcie motorów to wnuczek tez musi miec cos motorowego
.
Zuzia na zdjeciach wygląda przebojowo:-)
pati... a był na tej szatce jakis napis? mozna to zgłosic jako przywłaszczenie własnosci. To nic ze nie kosztuje fortuny ale to jest Twoje. Moze było tam cos wyszyste tak zeby udowodnic ze to Twoje.
aZuzia to urodzona modeleczka, super są te zdjęcia:-)
tam są dopiero cuda, zobaczcie sobie w wolnej chwili - polecam;-)