konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Taki nudny był?no właśnie sama się zastanawiałam czy mi dziecka nie podmieniliNo chyba,że to wpływa kawalera z którym spacerowała
![]()
Może za mało mówił albo niezrozumiale;-)
justyś Witaj

A ja dziś wstałam o 5, o 5.30 dałam małej się wycyckać;-)
A o 6 już do wyjścia się zbierałam
Jestem trochę rozczarowana po pierwszym dniu, bo nikt mnie nie chciał wdrożyć do pracy ani dać mi taryfy ulgowej, tylko traktowali mnie, jakbym nie miała 14miesięcznej przerwy
Okazuje się, że niewiele się zmieniło i jest dalej ten sam kocioł i dużo pracy, więc czułam się dosyć swobodnie;-) Szkoda tylko, że jak wróciłam to mała już spała. Jutro od 6 nadrabiam zaległości w opiece nad dzieckiem;-)P. chyba całkiem nieźle sobie radził, bo tylko raz zadzwonił i tylko po to, żeby zapytać, czy coś w sklepie kupić;-)
Za to podobno mała będzie mieć limo pod okiem
A jeszcze guz z czoła nie zszedł
P. poszedł spać o 20, nareszcie wie,co znaczy cały dzień się dzieckiem zajmować
umi Mi się bardzo podobał tekst księdza na naukach moich znajomych: "Przed ślubem grzech dać, po ślubie grzech nie dać"
kaama Ja mam dla mojej bluzy next newborn i są dobre

ewi, cherie zdrówka dla chłopaków

femme +11

patrycja, patisia Zabieg zamykania przepukliny nie jest taki straszny

Dziś zjadłam 2 pączki i chrusty, choć nie lubię
Ale że w pracy były wyłożone na stoliku, to stwierdziłam, że zjem dziś zamiast jutro. ;-)Pączki właściwie jadam tylko raz w roku
anetka Przypomniałaś mi, że dziś YCD, trzeba obejrzeć

Myślałam że nie dojdę. A chcę tacie pomagać bo ma problemy ze zdrowiem i żal mi go zawsze jak wszystko targa do góry. Sam łóżeczko wnosił. Materacyk jeszcze w aucie został...
Ja miałam rybki i chomika
A zmęczeniem się nie przejmuj. Podobno dzisiaj strasznie ciśnienie skakało. Moja chrzestna wyglądała jakby dopiero co wstała...
... Normalnie co chwila zahaczałam i mnie pod paszką szczypało okropnie... 
Mam przylepiony plaster i mam nadzieję że to odpadnie :-(