fikusek1988
Mama Alanka:)
nie mozliwe ze od 6 tyg bo wtedy nie kazdy lekarz jest w satnie stwierdzic ciaze.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i tylko 2 razy się przebudziła takze się wyspałam

Martyna jest to możliwe...... Kuba został poczęty też właśnie przez jeden raz..... No to pozostało tylko pogratulować....
No i R sie dodzwonił....oh nigdzie nie jade.... Bo maja komplet pacjentów a lekarz jest jeden. Pielegniarka wytłumaczyła mu że jak przepuklina sie chowa to nie ma źle trzeba obserwować to szczególnie jak dziecko sie denerwuje kaszle czy płacze.... zapisala nas na wtorek.... ale powiedziała że jakby sie cos działo to od razu na pogotowie mamy jechać.... teraz musze tylko to skierowanie załatwić...... oh...
Pośmialiśmy sie troche. Nie wiem po co oni zrobili rejstracje elektroniczną skoro wiecej niz połowa osób którzy sie tak zapisali nie zostali wyczytani na poczatku i muieli sie zapisac jeszcze raz
w tym ja. A ja juz myslałam ze to ja cos z zapisami pochrzaniłam a jak zobaczyłam ile ludzi ruszyło po naukach do ksiedza to dosłownie szkok. No a potem paluszki piekłam ale nie zrobiłam jeszcze wszystkich bo mi sie spać chciało
a co do nauk mielismy podobnie
+ stwierdzenie ze niektórzy ida do slubu szybko bo muszą i zaraz stwierdził ze źle sie wyraził i sprotowała ze czas ich goni ale to tak fajnie powiedział ze mi sie smiac chciało