Serduszko1
Fanka BB :)
Anetka zakropl jej nosek sola fizjologiczna albo wodą morska... 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja nie pochodzę stąd tylko ze ślaska, to bym musiała jeszcze całej mojej rodzinie zapewnić tutaj noclegi na 2-3 dni
a rodzinę mam sporą :/ a jeszcze Grześka rodzina jak liczyliśmy to łącznie150 osób :/ to samo opłata za lokal z jedzeniem 22000 zł a gdzie orkiestra, suknia, garnitur, kwiatki, alkohol, noclegi
wole sobie w mieszkanie włożyć niż przepuścić ponad 30tys w dwa dni
wiadomo że się troche zwróci, ale mimo wszystko żal mi takiej kasy, tymbardziej że wiem jakie mam ciotki 
to bierz łychę i zajadaj

Była to była ale wiesz sama...
Ja nie wiem czy byłabym zadowolona gdyby w TV jakaś bardzo bliska "koleżanka" występowała w TV a on by na nią patrzył
Mnie coś trafia jak oglądam film a tam Anna Mucha i akurat K obok mnie siedzi. hehe Ale odgrywam się bo mnie Bobek się podoba :-)
Jeszcze majonez, kukurydza... Ech... Pewnie cała kasa na weekend co miała być pójdzie na sałatkę. Trudno...
to ja nie wiem czy 2w 30 tys bys to zmiesciła... chyba ze nie robiłabys w lokalu tylko wynajmowalibyscie jakaś sale sama bys załatwiała babke do gotowania i tak dalej ale mnie by sie w takie cos bawic nie chciało. u nas teraz za osbe wwychodzi 200 zł czyli jak my mamy te 80 to 16 tys za sam lokal i jedzenie jak nie lepiej oczywiscie do tego alkohol orkiestra nasze ubrania, fotograf bo kamerzysty bysmy nie mieli bo nie lubimy
no to tak spokojnie 30 tys u nas by to wyszło