Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nie no ze pełne to sie nie dziwie bo wygibasy robila a takie wyciete maja to do siebie ze mogą sie przesunąć, nie chciała sie pewnie tym denerwować tylko mogła jakies czarne wziąć albo całkiem białe albo jakis inny kolor ale mocny a nie taki łoosiowy czy to róz nie wiemhehe ja z ciekawości zaglądnęłam na VOD i znalazłam ten odcinek wczorajszy You can dance - Po prostu tańcz! - You can dance - Po prostu tańcz! - S06E01 - VoD w Onet.pl od 19min gdzieś jest ta Edyta... Hehe no a te majtki to takie pełne miała rzeczywiście jak jakieś reformy
Ja dzisiaj tłusty czwartek obchodzę z pączkami z Lidla. Mają pyszne nadzienie i są bardzo delikatne mmmm ^^

Grunt,że spała :-)Nie no ze pełne to sie nie dziwie bo wygibasy robila a takie wyciete maja to do siebie ze mogą sie przesunąć, nie chciała sie pewnie tym denerwować tylko mogła jakies czarne wziąć albo całkiem białe albo jakis inny kolor ale mocny a nie taki łoosiowy czy to róz nie wiem