reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daffi ok, to tylko poźniej poprawię jak Przemek wróci, bo z Zuzią się nie da :dry: jutro wyprasuję i Ci wyślę, ale w poniedziałek, bo u nas w sobote poczta zamknięta :dry: będziesz musiała sobie ten ołówek sprać :tak: najpierw wypierz ręcznie najlepiej :tak:
A tak szybko doszły pewnie dlatego, że blisko siebie mieszkamy :-p

Paula to trzeba go wykasowac jak sie zdublował :-p :-) hehe

No ja w domu ogarnelam,maz dzis majednak wolne,bo naswietlil sobie oczy i tak od razu daja mu za to wolny dzien :dry: cóz... najwazniejsze ze odepchal mi zlew i juz normalnie moge naczynia myc :-D

Pogoda swietna za chwile na dwór smigamy :tak:

Witam sie..
Ja dzis w podobnym nastroju jak wczoraj... Nocka była masakryczna Kuba sie budził dosłownie co godzine.... 2 razy przepukline masowałam bo wyskoczyła.... teraz siedzi w krzesełku i patrzy na bajki.... Seba mi dziś bardzo ładnie zjadł śniadanie nie musiałam go prosic nic.... chociaż raz. Niedługo Kuba spać idzie. ja już mam wszystko posprzatane zostaly tylko naczynka z wczoraj ale to przy robieniu obiadu zawsze myje. Także mam czas. Wczoraj mi R pizze zamówil i obzarłam sie jak świntuch... śmialiśmy sie potem bo brzucho mi wyskoczylo takie jakbym była w 6 miesiącu ciąży hehehe

Kiniorek.... oj ten synuś Cie w balona robi hehehehe
Kamcia wyskoczyła mu po prawej stronie nad siusiakiem. na pachwinie.
dziewczyny co do wagi to ja jak sie ostatnio ważyłam ( jakiś miesiąc temu ) ważyłam 70 kg. ale ja wysoka jestem bo mam 176 cm ( coś koło tego ) no ale chciałabym ważyć te 65.... zobaczymy na wiosne.. bedzie cieplej no i wiecej sie bedzie z domu wychodzić....

witam ja juz wstałam... ale sie nie wyspałam katar mnie meczy... gabrysia wstała tylko 1 w noc y...

anna witam ciebie i tu sa wszystkie młode mamusie ale ja chyba jestem najmłodsza bo mam 16 lat...:zawstydzona/y:

Oooo Paula na reczcie a myslałam że już się obraziłaś na Nas :-D:-D

Faktycznie w Maniacu jest fajnie no i mają aerobic w wodzie ale ceny karnetów są porażające :dry:

Gatuluję Zuzi ząbka :-)

Hahaha wyobraziłam sobie wesele na łące :-D laski brodzące w błocie w nowiuśkich szpileczkach :-D

Patrycja ależ mi kobieto smaka narobiłaś na pizzę, niestety ja mogę tylko w domu zrobić, zanim M by pizzerii dowiózł to zimna i rozmoczona by była :dry:

Vegas ja sobie chwale termometr elektroniczny do ucha
anetka fikusek ide z wami na siłownie
Daffi jak wygrasz to zaczne wierzyć ze ta gra to nie sciema. Ja ostatnio jestem tak zabiegana ze nie mam siły nawet czekać na ten avatar wieczorem jesli o tym konkursie mówisz:-p
Kamcia o widzisz niespodzianka:-p żyjemy bez jakiegokolwiek ślubu:-)
Ania wita:-)
Paula ja wiem że to nie średniowiecze:-D ale a nigdy nie marzyłam o białej sukni, wrecz przeciwnie chciałam czarną, lub kremową z mocnymi czarnymi akcentami. Welonu tez na pewno miec nie bede bo mi nie pasuje do wizerunku:-D, marzy mi sie cos w stylu diademu ewentualnie jakies 2 elegancie wsówki z cyrkoniami. Teraz wiem ze albo bedzie kremowa z czarnymi wstawkami albo góra kremowa a dół zielony, w tamtym roku widzialam taką parę no bosko wygladali i sie zakochałam:-p

bialoczarnasuknia.jpg1474411168.jpg
Ta co jest biała to koniecznie kremowa bym musiała miec ale i tak mi ie ta zielona najbardziej podoba:-)

reklama
ojej... wybacz Aniu gafe.... Witam Cie gorąco i mam nadzieje że sie u nas zadomowisz... Ja urodziłam majać 16 lat teraz mam 20 :):)
Matryna a ogólnie jak Ci śpi Gabi w nocy???
Vegas martynka przesypia juz całe noce???
Kama my tu mamy blisko ale R sie nigdy jeździc nie chce to zamawia i przywożą....

Umi ta biała jest piekna.... zielona tez ładna

Do góry