reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anna a no to Twój wybór my tylko doradzamy :tak: ja mialam dwa zagrozenia:-p jeden przedmiot podciagla mnie na dwa a drugi pisalam w wakacje zadania ( pic na wode :p) i tak normalnie poszlam do zaocznej,moze wartospróbowac, jezeli do pracy bedziesz i tak szla...

my wstalismy tez o 6... juz sie przyzwyczailam do tego... :dry:

reklama
fikusek- hej :)
anetka-wiem ze matura jest wazna dlatego nie zamierzam z niej rezygnować.po prostu chce zrobic sobie przerwe :)jak narazie jako pomoc w kuchni w przedszkolu albo jako pomoc nauczyciela.Rozmawialam juz z ta dyrektora. od poniedzialku moge juz zaczynac :) tymbardziej ze teraz ciezko o prace. A ze zalatwili mi ja po znajomosci to P.Dyrektor powiedziala ze jezeli bede sie dobrze sprawowac to na jakies wyzsze stanowisko mnie przeniesie. Od razu dostane wszystkie swiadczenia i urlop maciezynski :)wiec chyba sie oplaca. :)

a ja jak bym byla w ciazy jeszcze sie uczac to bym zostala w normalnej szkole:) i oczywiscie gdyby ciaza przebiegala prawidlowo i bym mogla to bym codzila .

anna to nie taka zła praca :tak: Tyle, że Ty mieszkasz w Warszawie to myślę, że wcześniej czy później i tak byś coś znalazła :tak: ja bym chętnie poszła do pracy ale mieszkam w małym mieście i tu naprawde nie ma pracy.. ludzie po studiach nie mogą nic znaleźć, a co dopiero ja, mam tylko LO i mature.. :dry: teraz chcę iść do szkoły policealnej.

Naczynia wołają mnie z kuchni, żeby je umyć :-p Przemek wczoraj robił pizzę i zostawił wszystko brudne! Wszystko!!! nawet mąki z blatu nie zgarnął :dry::dry:

Anna a oni wiedzą o ciazy tak? jesli tak to fajnie ze maja takie podejscie.

Fikusek no widzisz,kazda z nas ma inne podejscie do zycie;-) ja mimo dobrze raczej znoszonych ciaz chodzilam zaocznie( od 8mies ciazy bo do czerwca normalnie chodzilam do dziennej:tak:) bo jednak chcialam uczestniczyc dzien w dzien z dzieckiem:-) a te małe wypady do szkoly (gdzie sie zazwyczaj zrywalam wczoesniej do domu, bylam tylko na najwazniejszych zajeciach) to taka odskocznia od domu,dzieci byla:-) a mam tez kolezanke która 2 lata dala sobie przerwy czego potem żałowala... :-p różnie to bywa

Jejku ale dzis pieknie na dworze:tak: ide zaraz posciel na dwór wywiesze, i kolo 10 znow na spacer :-)

anetka-No wiesz.. w warszawie jezeli nie ma sie znajomosci i min. studiow to tez nie jest ładwo znalezc pracy...
wiem to po moich ktorzy miesiacami szukali czegos normalnego.
Napewno dasz jakos rade.. :) To nie ladnie ze zostawil ci taki balagan :p dlatego ja nikogo nie wpuszczam do kuchni :)
Eliza- Wiedzą :)

Anno witam Cie ciepluko tutaj:D

Anetko sliczna ta Myszka:D jest super:)
nie musisz nic pisac niech tak zostanie:)

Dziewczyny jakiego mam stresa! cala noc snily mi sie konkursy gdzie do wygrania byl laptop!
i w kazdym konkursie zabraklo mi minimalnie szczescia.
czuje ze to proroczy sen i ze dzis mi tez zabraklo tego szczescia.
no coz bede probowac dalej.
zaarz kolezanka fryzjerka przychodzi do mnie.. w koncu pasemka zrobie bo juz odrost spory.. i dotrzyma mi towarzystwa bo do tej 11 oszaleje. a brzuch to mnie tak boli ze pojecia nie macie.. na maturze sie tak nie stresowalam jak teraz....;p

anna no nie ładnie ale co poradzić, trzeba umyć :-p

Daffi Ok, to tak zostanie. To później poprawię Hello Kitty, jutro przeprasuję i będę miałą to przeprać ręcznie? Czy od razu wysłać Ci i Ty sobie wypierzesz? Myślę, że może ja wypiorę w razie gdyby cos się zmyło czy cś to bym poprawiła..
Jakby co to pierz to najlepiej ręcznie, a jak w pralce to najwyżej 40st. Ja Zuzi te malowane zawsze prałam w pralce na 60st i juz nie są takie ładne.

Trzymam kciuki!! Wygrasz tego laptopa ;-)

anna no nie ładnie ale co poradzić, trzeba umyć :-p

Daffi Ok, to tak zostanie. To później poprawię Hello Kitty, jutro przeprasuję i będę miałą to przeprać ręcznie? Czy od razu wysłać Ci i Ty sobie wypierzesz? Myślę, że może ja wypiorę w razie gdyby cos się zmyło czy cś to bym poprawiła..
Jakby co to pierz to najlepiej ręcznie, a jak w pralce to najwyżej 40st. Ja Zuzi te malowane zawsze prałam w pralce na 60st i juz nie są takie ładne.

Trzymam kciuki!! Wygrasz tego laptopa ;-)

ja zawsze piore w 40stopniach.. u nas to w zupelnosci wystarcza.
nie musisz mi prac.. ja moge sobie wyprac.
juz sie ich doczekac nie moge:D
nawet zdziwilam sie ze tak szybko doszly..wrecz w szoku bylam jak mi napisalas.
przesylka wyjdzie jakies 5.70 poleconym priorytet.... ale w sumie priorytetem nie musisz.. byleby byl polecony i podam ci na jaki adres;p

reklama
Daffi trzymam kciuki bys wygrala lapka:)

u mnie w miescie znowu jak ma sie studia to ciezko z praca,bez tego latwiej cos znalesc. Wystarca checi do pracy.

Do góry