reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anna Witam :tak: Pewnie, że Cię przyjmiemy. A my tu wszystkie jesteśmy młode. Też miałam 18 lat jak zaszłam w ciążę :tak: teraz mam 21.
Napisz coś więcej o sobie ;-) skad jesteś, co mąż/chłopak na wiadomość o dzidziusiu? ;-)
Jestem z warszawy. Obecnie chodze do 2 klasy LO. Jednak od poniedzialku zaczynam prace na 1/4 etatu. Jestem w 15 tyg ciazy.Z poczatku chlopak byl przerazony ,nie chcial dziecka... jednak teraz caly czas mnie wspiera,dba o mnie i o dzidziusia :)

reklama
anna A szkołę będziesz normalnie kończyć? Czy idziesz zaocznie? A chłopak ile ma lat? (sorry, że tak wypytuję;-):-p)

anna A szkołę będziesz normalnie kończyć? Czy idziesz zaocznie? A chłopak ile ma lat? (sorry, że tak wypytuję;-):-p)
anetka- nie ma problemu :) po to tu jestem aby rozmawiac nie??;) szkole chce skonczyc zaocznie jak juz dzicko troszeczke podroscnie.Chlopak ma 20 lat :) jest jeszcze bardzo dziecinny... chociaz instynkt taciezynski chyba juz mu sie wlacza :) na nic mi nie pozwala i dba o mnie jakbym byla powaznie chora,jak z jajkiem sie obchodzi ze mną:D hahahaha

anna a nie chciałabyś teraz iść zaocznie do szkoły? Teraz byłoby Ci łatwiej :tak: później jak będzie dzidzia to czasami ciężko będzie się uczyć. Wiem co mówię, bo ja zaszlam w ciążę w wakacje przed 3 klasą LO, chodziłam 2 miesiące i później zrezygnowałam, poszłam do szkoły zaocznej dopiero jak Zuzia się urodziła i to był błąd, mogłam spokojnie skończyć zaocznie w ciąży :tak: pomyśl o tym.. 2 klasę mogłabyś teraz zaliczyć, zresztą jeden semestr z 3 klasy też byś spokojnie zaliczyła, a jak dziecko będzie to już tylko ostatni semestr by Ci został. Na kiedy masz termin?
To dobrze, że chłopak tak o Ciebie dba :tak: widać, że się cieszy, że zostanie tatusiem :tak:

Hej
kiniorek sorry ze nie napisalam tutaj ale nie mialam wlaczonego kompa :-p alewidze ze Ty ciagle w dwupaku a juz muslalam ze masz malego obok... :-p

Witam nowa mame -Anie :-)
Ja tez zaszlam w pierwsza ciaze majac niecale 18 lat, no i szkole konczylam zaocznie wiec popieram anetke w tym co pisze o szkole zaocznej :tak: :-)

anetka- termin mam na 28sierpien.
Wiesz tylko problem jest w tym ze potrzebujemy pieniedzy. Nie wiem jak dlugo bede mogla jeszcze mieszkac tu gdzie mieszkam.
A wiem ze jezeli pojde do pracy to bede miala ubezpieczenie , no i dziecko bedzie ubezpieczone. Rozmawialam juz na ten temat z mama. Bo to ona wlasnie zalatwila mi te prace. Powiedziala ze to dobry pomysl.. tymbardziej ze bede musiala chodzic do pracy tylko na 2 h.
Przemyslalam sobie juz wszystko i uwazam ze ma racje ..tymbardziej ze moje oceny sa beznadziejne i nie widze tego aby udalo mi sie je wszystkie poprawic i zdac do nastepnej klasy. A dzieckiem ktos zajac sie musi.
Eliza- razem z mama i chlopakiem postanowilysmy ze skoncze szkole ale dopiero za jakis rok.

anna aa skoro na sierpień to chociaż 2 klasę mogłabyś skończyć. Pracować też byś mogła, przecież zaoczna szkoła jest w weekendy :tak: a wtedy tylko 3 klasa jak będzie dziecko.

anetka- mam 7 zagrozen na semestr(az wstyd sie przyznac) Przebimbalam sobie w tym roku.
Nauczyciele sa tak zawzieci ze mnie nie przepusza..wiem to bo juz zdazylam ich troche poznac.
:) Dziekuje wam dziewczyny za rady...wiem ze macie racje. Ale decyzje podjelam wraz z mama i uwazam ze na dzien dzisiejszy jest ona najlepsza..
Potem skoncze szkole... napewno :)

Witam nowa mame Anie-moja imiennkiczke:-)

My znowu o 6 wstalismy....ja chyba naprawde zaczynam wierzyc w to ze Alan w lecie bedzie wtawal o 4:-D
Jak narazie temperatury chyba nie ma bo lata zadowolony:-)

reklama
anna skoro tak uważasz to zapewne jest to dla Ciebie najlepsze rozwiązanie, ale na pewno pójdź do tej szkoły jak już dziecko się urodzi :-p może się nie chcieć, ale lepiej zrobić szkołę, zdać maturę :tak: a można wiedzieć jako kto będziesz pracować?

fikusek u nas pobudka o 6:30 więc nie dużo lepiej.. :dry:

Do góry