Jestem z warszawy. Obecnie chodze do 2 klasy LO. Jednak od poniedzialku zaczynam prace na 1/4 etatu. Jestem w 15 tyg ciazy.Z poczatku chlopak byl przerazony ,nie chcial dziecka... jednak teraz caly czas mnie wspiera,dba o mnie i o dzidziusiaanna WitamPewnie, że Cię przyjmiemy. A my tu wszystkie jesteśmy młode. Też miałam 18 lat jak zaszłam w ciążę
teraz mam 21.
Napisz coś więcej o sobie ;-) skad jesteś, co mąż/chłopak na wiadomość o dzidziusiu? ;-)
reklama
anetka- nie ma problemuanna A szkołę będziesz normalnie kończyć? Czy idziesz zaocznie? A chłopak ile ma lat? (sorry, że tak wypytuję;-))
.Aneta.
Fanka BB :)
anna a nie chciałabyś teraz iść zaocznie do szkoły? Teraz byłoby Ci łatwiej
później jak będzie dzidzia to czasami ciężko będzie się uczyć. Wiem co mówię, bo ja zaszlam w ciążę w wakacje przed 3 klasą LO, chodziłam 2 miesiące i później zrezygnowałam, poszłam do szkoły zaocznej dopiero jak Zuzia się urodziła i to był błąd, mogłam spokojnie skończyć zaocznie w ciąży
pomyśl o tym.. 2 klasę mogłabyś teraz zaliczyć, zresztą jeden semestr z 3 klasy też byś spokojnie zaliczyła, a jak dziecko będzie to już tylko ostatni semestr by Ci został. Na kiedy masz termin?
To dobrze, że chłopak tak o Ciebie dba
widać, że się cieszy, że zostanie tatusiem 

To dobrze, że chłopak tak o Ciebie dba

Liza
Hej
kiniorek sorry ze nie napisalam tutaj ale nie mialam wlaczonego kompa
alewidze ze Ty ciagle w dwupaku a juz muslalam ze masz malego obok...
Witam nowa mame -Anie :-)
Ja tez zaszlam w pierwsza ciaze majac niecale 18 lat, no i szkole konczylam zaocznie wiec popieram anetke w tym co pisze o szkole zaocznej
:-)
kiniorek sorry ze nie napisalam tutaj ale nie mialam wlaczonego kompa

Witam nowa mame -Anie :-)
Ja tez zaszlam w pierwsza ciaze majac niecale 18 lat, no i szkole konczylam zaocznie wiec popieram anetke w tym co pisze o szkole zaocznej

anetka- termin mam na 28sierpien.
Wiesz tylko problem jest w tym ze potrzebujemy pieniedzy. Nie wiem jak dlugo bede mogla jeszcze mieszkac tu gdzie mieszkam.
A wiem ze jezeli pojde do pracy to bede miala ubezpieczenie , no i dziecko bedzie ubezpieczone. Rozmawialam juz na ten temat z mama. Bo to ona wlasnie zalatwila mi te prace. Powiedziala ze to dobry pomysl.. tymbardziej ze bede musiala chodzic do pracy tylko na 2 h.
Przemyslalam sobie juz wszystko i uwazam ze ma racje ..tymbardziej ze moje oceny sa beznadziejne i nie widze tego aby udalo mi sie je wszystkie poprawic i zdac do nastepnej klasy. A dzieckiem ktos zajac sie musi.
Eliza- razem z mama i chlopakiem postanowilysmy ze skoncze szkole ale dopiero za jakis rok.
Wiesz tylko problem jest w tym ze potrzebujemy pieniedzy. Nie wiem jak dlugo bede mogla jeszcze mieszkac tu gdzie mieszkam.
A wiem ze jezeli pojde do pracy to bede miala ubezpieczenie , no i dziecko bedzie ubezpieczone. Rozmawialam juz na ten temat z mama. Bo to ona wlasnie zalatwila mi te prace. Powiedziala ze to dobry pomysl.. tymbardziej ze bede musiala chodzic do pracy tylko na 2 h.
Przemyslalam sobie juz wszystko i uwazam ze ma racje ..tymbardziej ze moje oceny sa beznadziejne i nie widze tego aby udalo mi sie je wszystkie poprawic i zdac do nastepnej klasy. A dzieckiem ktos zajac sie musi.
Eliza- razem z mama i chlopakiem postanowilysmy ze skoncze szkole ale dopiero za jakis rok.
anetka- mam 7 zagrozen na semestr(az wstyd sie przyznac) Przebimbalam sobie w tym roku.
Nauczyciele sa tak zawzieci ze mnie nie przepusza..wiem to bo juz zdazylam ich troche poznac.
Dziekuje wam dziewczyny za rady...wiem ze macie racje. Ale decyzje podjelam wraz z mama i uwazam ze na dzien dzisiejszy jest ona najlepsza..
Potem skoncze szkole... napewno
Nauczyciele sa tak zawzieci ze mnie nie przepusza..wiem to bo juz zdazylam ich troche poznac.
Potem skoncze szkole... napewno
fikusek1988
Mama Alanka:)
Witam nowa mame Anie-moja imiennkiczke:-)
My znowu o 6 wstalismy....ja chyba naprawde zaczynam wierzyc w to ze Alan w lecie bedzie wtawal o 4
Jak narazie temperatury chyba nie ma bo lata zadowolony:-)
My znowu o 6 wstalismy....ja chyba naprawde zaczynam wierzyc w to ze Alan w lecie bedzie wtawal o 4

Jak narazie temperatury chyba nie ma bo lata zadowolony:-)
reklama
.Aneta.
anna skoro tak uważasz to zapewne jest to dla Ciebie najlepsze rozwiązanie, ale na pewno pójdź do tej szkoły jak już dziecko się urodzi
może się nie chcieć, ale lepiej zrobić szkołę, zdać maturę
a można wiedzieć jako kto będziesz pracować?
fikusek u nas pobudka o 6:30 więc nie dużo lepiej..

fikusek u nas pobudka o 6:30 więc nie dużo lepiej..