reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

moze byc sarenka:D

NIE MACIE POJECIA JAKIEGO MAM STRESA!!!
jeszcze robie pasemka o 9 rano ale to kumpela mi robi i przyjdzie do mnie mimo to o 11 ja pzreprosze i pwoiem ze musze sparwdic wyniki! to bylby cud.. nie wierze w wygrana ale coz.. zcas pokaze.....

Ostatnia edycja:
reklama
Teraz wyjdę na totalne antytalencie ale nie dam rady narysować sarenki :-D:-D:-D a elmo bez koloru co to będzie za elmo:-p nawet gdybym chciała go pomalować to nie mam czerwonej farby :-D

Pisałam Elizie ale chyba jej nie ma.
Byłam na porodówce. Rozwarcie na 1,5cm. Złagodzona szyjka i miękka. Ale jeszcze nie pora. Dostałam zastrzyk rozkurczowy i padam. Jakbym głupiego jasia na spanie dostała. Jakby nic się nie działo to w niedzielę do południa mam przyjechać. A plecy dalej bolą. Skurcze też ale rzadziej. Za chwilę się kładę. Z marnym skutkiem na tą porodówkę mnie wysyłacie hehe

Dobranoc!

kiniorek sorry, ale spadaj już na ta porodówkę :-p:-p mam nadzieje, że niedługo przeczytamy, że Kasperek w końcu zechciał wyjść :tak:

kiniorek a już myślałam, że urodziłaś:sorry2:
anetka nieważne jak wyglądały;-), ważne, że dobrze smakowały:-D

koniczynka napisz jak tam zaświadczenie...
anetka Zuzia jest słodziaśnia:tak:
trina jeśli chodzi o wstawanie , to u mnie ybo tak że D wstawał i przynosil mi małą do łóżka na cyca, poxniej ją odnosił ale jak nie chciała spać to ja musiałam ją odkładąc więc wstawalam ;-) a teraz to raczej on wstaje ja jeszcze lezakuję 30 min:-D
patrycja Kuba nieźle wymiata:-D
malwina zgadzam się z dziewczynami , że wymuszanie to co innego , sama wtedy małej nie biorę.. a upadek co innego... trzeba dziecko pocieszyć
super filmik hihih
agateczka my się nie znamy , na kiedy masz termin??
ja też mam obawy związane z samym porodem , nie chodzi o ból , czy nacinanie czy pękanie , tylko czy wszystko pójdzie tak jak powinno i nie będzie komplikacji
kama no włansie co CIę to że szef nie ma kasy.. powinien wypłatę dać wtedy co jest termin .. a nie wymyśla:dry:
paula ślicznie spi wasza królewna :)
Ewi wspóczuję buntu 2latka... oby jak najszybciej wrócił do normalnosci...:tak:
fikusek slicznie Alanek wygląda po ścięciu:tak:
daff mała sob ie radzi jak widać
vegas ślicznie mała wyglądała w stroju prosiaczka.. taka mała słodzinka:-)
a z tym robieniem zdjęc masz to samo co ja hehe ciągle musze pstrykać małej zdjęcia:tak:
justysia85 witaj
lolkak współczuję wstawanmia o 5 jak moja się o 5 czasem obudzi to ją dalej usypiam i spi do 8:-D a tak to wstaje codziennie o 7 z minutami

co do słoiczków dziewczyny to ja daję sporadycznie i to głównie z firmy heinz a tak to zawsze mam własne obiadki i zupki:tak:

cherie zdrówka dla Danielka życzę :*
femme ja poszłabym do innego okulisty... taka wada to bardzo duża wada ,a ż niewiarygodne Ci pwoiem..
mam nadzieję że to zwykła pomyłka
patrycja ja też bym zmieniła dentyste jakby mi tak powiedział:szok:
kiniorek widze że przygotowania pełną parą:happy2:
justys 85 tak moja mała urodziła się 24 listopada i ma rok i 3 msc i 7 dni:tak:
martynka... ja już z góry gratuluję:tak: ale upewnij się u gina:tak:
umi a ja myslałam ze Ty mężatka.. no to gratulacje pierwszego kroku do ślubu;-)
patrycja a gdzie ona ma ta przepuklinę??znaczy w jakim miejsci dokładnie??
kama oby dostał dotację .. no a babka bardzo spoko , skoro nic nie weźmie jak on nie dostanie,.. bo skąd miałby dac:sorry2:
fikusek fajna fotka hehe
trina za szybko napisałam że sie poprawiło...
późiej zaczęłam wymiotować a późńiej smarkać i pluć z krwią...:-( masakra..
teraz już jest lepiej .. no ale mam nadzieję że znów cos się nie przypałęta:dry:
kama jak widze szczęsliwe moje dziecko to siły się biorą , a jeszcze do tego jak taka ładna pogoda to aż żal siedziec i się "kisić w domu" ;-)
no i dodać marudzące dziecko przy oknie:-p to nie dla mnie...
na wszystko dla niej siłę znajduję, choć czasem ciężko mi się samej dla siebie podnieść z łóżka czy kanapy;-)
anetka a gdzie takie mazaki do tkanin można kupić?? body prześliczne

jeśli chodzi o termometr ja używam do skroni co się przykłąda.. jakoś w pupę to mi nie bardzo się widzi mierzyć temperaturę...
zresztą i tak rzadko mierzyłam.. może 3 razy:tak:

martyna ja przed ciążą jadłam same słodycze a w ciąży nie bardzo , wolałam jeść wędliny i kiszoniaki , w tej ciąży mam tak samo , słodycze.. hmm jak mnie natchnie to mam chęć , ale rzadko:-D
z VI jadłam non stop fast-foody i colę piłam
teraz colę piję też ale fast-foodów nie bo mi brat obrzydził:-p
ooo a majonez to jem i jadłam wtedy do wszystkiego .. i moja mała tez uwielbia majonez:-D choć za często jej nie daję , ale jak widzi że mam na kanapce to mi paluszkami wybiera;-)
kiniorek ja to pamiętam bóle poczułam lekkie jak pojechałam na porodówkę a tu mi mówią że już 3 cm i mnie zostawili w szpitalu i tak leżałam i czekałam;-)
no to lada moment sie rozpakujesz:-)

no nadrobiłam wszystko ufffff

sorki że po kilka razy pisałam do każdej z was , ale leciałam stronami bo inaczej bym nie zapamiętała :-p

Kamcia ja kupiłam te pisaki i farby na allegro :tak:

Daffi Zobacz załącznik 333319
To narysowałam końcówką pisaków... szczerze mówiąc nie jestem z tej Minnie do końca zadowolona (na kartce wyszła mi lepiej) no ale już nic nie zrobię, mogę jedynie coś dopisać..
Hello Kitty będę musiała dzisiaj poprawić, bo już widzę, że są prześwity :tak:

Zuza mnie dzisiaj obudziła o 6:30 :dry: nie wiem skąd ona bierze tyle siły, budzi się tak wcześnie, nie ma drzemki, zasypia ok. 20 i znowu od samego rana pełna energii :sorry2:
Szyja od tatuażu mnie boli, tzn takie głupie uczucie, jakbym miała tak na maksa skórę tam naciągniętą, nie wyspałam się, bo jak się nie ułożyłam tak to bolało.. :dry:

Witajcie :)
Jestem przyszla mloda mama :) mam 18 lat i nazywam sie Ania :)
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie jakos do swojego grona.
Jest tu jeszcze tos tak młody??

reklama
anna Witam :tak: Pewnie, że Cię przyjmiemy. A my tu wszystkie jesteśmy młode. Też miałam 18 lat jak zaszłam w ciążę :tak: teraz mam 21.
Napisz coś więcej o sobie ;-) skad jesteś, co mąż/chłopak na wiadomość o dzidziusiu? ;-)

Do góry