reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
hehehe co to świński blond?Vegas ty masz twarz idealną do blondów wiec obydwa beda ci pasowac jedynie swinski blond byłby zakazanyno i siwy chyba ze kilka siwych pasemek
edit
anetka pochlap wodą jesli mozna oczywiscie
umi2
Fanka BB :)
vegas to taki jak włosy Martynki + domieszka pomarańczowego lub rózowego paskudny w kazdym bądź razie. Kolezanka sobie tak zafarbowała chciała taki mleczny blond miec jak Twoja córa to jej sie zrobiło cos w ten desen ale bardziej rózowao pomarańczowe:/
edit anetka daje ale ty nie umiesz sie chalpnąć
edit anetka daje ale ty nie umiesz sie chalpnąć

Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
o Boże, ble. Pamiętam jak Martynka miała ciemieniuchę pod jej ślicznymi blond włoskami pomarańczową;/ ale chwilę miała i po kłopocievegas to taki jak włosy Martynki + domieszka pomarańczowego lub rózowego paskudny w kazdym bądź razie. Kolezanka sobie tak zafarbowała chciała taki mleczny blond miec jak Twoja córa to jej sie zrobiło cos w ten desen ale bardziej rózowao pomarańczowe:/
edit anetka daje ale ty nie umiesz sie chalpnąć![]()
reklama
Anetka -próbowałam bez pampersa. Pare godzin chodzi, wstrzymuje, potem woła-często pierwszy sik popusci a reszte do nocnika. Po paru godzinach upomina się o pampers-jakby zmęczony tym kontrolowaniem.On teraz przeziębiony i przez calcium i syropy ma luźne "fufu"-wiec to nie pora. Czekam na cieplejsze dni. I myslę,ze już niedługo będzie lepiej z tym siusianiem.
Adaś np. nie posiedzi na nocniku, siada tam tylko jak już chce sikać.
Umi- mój na pociąg mówi ciuchcia- ale jakoś tak brzmi ciucia.
Adaś np. nie posiedzi na nocniku, siada tam tylko jak już chce sikać.
Umi- mój na pociąg mówi ciuchcia- ale jakoś tak brzmi ciucia.