reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

masakra a mi jak się rozdwajają pazury, szok! muszę sobie po wypłacie Skrzypowitę kupic. Anetka ja już miałam mnóstwo rodzai grzywek, ale końska to końska, pasuje mi chyba najlepiej.

reklama
Vegas ten ciemniejszy ładniejszy, za jasny nie będzie Ci pasował.
Ja w ciąży też miałam mocne paznokcie i mocne włosy... Przy karmieniu piersią mi włosy leciały garściami, teraz jest już dobrze, ale paznokcie mam bardzo kruche...

Zaraz oszaleje!! Ten tatuaż mnie tak swędzi, że szału można dostać, a drapać przecież nie mogę :dry: co zrobić, żeby nie swędziało? :sorry2::sorry2:

Vegas ty masz twarz idealną do blondów wiec obydwa beda ci pasowac jedynie swinski blond byłby zakazany:-p no i siwy chyba ze kilka siwych pasemek
edit
anetka pochlap wodą jesli mozna oczywiscie

vegas to taki jak włosy Martynki + domieszka pomarańczowego lub rózowego paskudny w kazdym bądź razie. Kolezanka sobie tak zafarbowała chciała taki mleczny blond miec jak Twoja córa to jej sie zrobiło cos w ten desen ale bardziej rózowao pomarańczowe:/

edit anetka daje ale ty nie umiesz sie chalpnąć:-D

vegas to taki jak włosy Martynki + domieszka pomarańczowego lub rózowego paskudny w kazdym bądź razie. Kolezanka sobie tak zafarbowała chciała taki mleczny blond miec jak Twoja córa to jej sie zrobiło cos w ten desen ale bardziej rózowao pomarańczowe:/

edit anetka daje ale ty nie umiesz sie chalpnąć:-D
o Boże, ble. Pamiętam jak Martynka miała ciemieniuchę pod jej ślicznymi blond włoskami pomarańczową;/ ale chwilę miała i po kłopocie:D boję się, że mi nie farbnie wedle mojego życzenia i będę wyglądała okropnie;/

reklama
Anetka -próbowałam bez pampersa. Pare godzin chodzi, wstrzymuje, potem woła-często pierwszy sik popusci a reszte do nocnika. Po paru godzinach upomina się o pampers-jakby zmęczony tym kontrolowaniem.On teraz przeziębiony i przez calcium i syropy ma luźne "fufu"-wiec to nie pora. Czekam na cieplejsze dni. I myslę,ze już niedługo będzie lepiej z tym siusianiem.

Adaś np. nie posiedzi na nocniku, siada tam tylko jak już chce sikać.

Umi- mój na pociąg mówi ciuchcia- ale jakoś tak brzmi ciucia.

Do góry