reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme no właśnie nie byłyśmy :-p zazwyczaj jak jedziemy do Piły to bez Zuzi, bo jedziemy do kina, na zakupy, to z Zuzią się nie da.
Ostatnio mieliśmy już jechać ale jednak zrezygnowaliśmy.. jak mi całkiem wyzdrowieje to chyba ją zabiorę :tak: bo teraz nie, nie chcę żeby inne dzieci pozarażała.

reklama
Martynka jak sie czujesz? :-)

A ja chyba ominelam kiedys własnie szwagierke Daffi nawet nicka nie znam... :dry:

Ale Miki jak jadłam kanapke dorwał sie do mnie i jadł ze mną :szok: w szoku jestem....

ANETKA - aaa wy macie daleko :dry: my to pod nosem mamy i zawsze jak przejeżdżamy koło tego budynku to jest pisk o kulki -_- :dry: :-p

MARTYNKA - roczek i 2 miesiące :-)

femme no my mamy 27 km :dry: u nas nie ma.
Naprawde jak Nina miała rok i 2 miesiące to byłyście? I już się ładnie bawila?
A ja się zastanawiam czy mój szatan już by umiał :-D

femme no w sumie Julka Daffi też ma rok i 2 miesiące i była :-p łee to ja moją też muszę zaciągnąć. W ogóle tak patrzę na suwaczek i Zuza kończy dzisiaj 22 miesiące :szok: za 2 miesiące 2 latka, jak to minęło..

eliza ...powiem szczerze ze moze byc tylko spac mi sie ciagle chce ale to pewnie przez pogode.. i zmiane cisnienia... mam katar meczacy dzis rano było mi niedobrze ale to pewnie jak załadłam kiełbase na sniadanie a po 2 godzinach zjadłam jogurt truskawkowy..:-D a teraz robie farsz do pierogów a póżniej ciasto na pierogi bo mam ochote zjesc z smietana...

femme hymmm.. to moze i ja sie wybiore z gabrysia tylko ze nie wiem czy jest cos takiego w piasecznie.... kiedys widziałam... cos takiego ale widziałam jak latały starsze dzieci.... a nie takie maluchy jak gabi

Eliza czemu w szoku jestes?:-) moj Alan w 7 miesiacu kanapeczki wcinal:) a kawalki ladnie juz od 6 miesiaca,no ale w sumie on nie byl cyckowy.

anetka nie mow nic o czasie bo mojemu za 4 dni stuknie juz 9mies i zacznie 10ty...

Martynka a moze to oznaki ciazy?;-) ;-)

fikusek moj jest cyckowy i mowie Ci teraz tak je... wsio to co robie ze w szoku jetem:tak: lepiej niz starszaki jak byly w jego wieku :-) ale to dobrze chyba.

Ooo dzis madagaskar bedziemy ogladac:-D wyginam smialo ciało ;-)

reklama
Anetka- nasz też nie był na kulkach. Ale ostatnio otworzyli w Katowicach, po drodze jak jedziemy do teściów-wiec musze wyciągnąć S by nas z Adasiem zabrał. Jest jeszcze jedno takie miejsce,ale w wielkim hipermarkecie do którego nie lubie jeździć.

Do góry