reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetko tez mysle ze jak posiedzi jeszcze troszke to sie wkreci w to. ede ja namawiac...
co do tego ze julka i ninka byly w tym samymw ieku to roznic moze sie to tym ze Julka szybciej mogla zaczac chodzic. nie pamietam ile Ninka miala jak chodzic zaczela ale widze ze Julka chodzeniem szybkim wsyztsko szybciej zaczyna co z czasem sie zrowna bardzo szybko... tzreba jeszcze na nia uwazac no ale julka to w ogole kaskaderskie dziecko.. wynajduje sobie jakies wspinaczki nawet w domu:D

eliza mam ja w znajomych agoosiaaa21 czy jakos tak nie iwem ile o i ile a:D

reklama
anetka nie mow nic o czasie bo mojemu za 4 dni stuknie juz 9mies i zacznie 10ty...

Martynka a moze to oznaki ciazy?;-) ;-)

fikusek moj jest cyckowy i mowie Ci teraz tak je... wsio to co robie ze w szoku jetem:tak: lepiej niz starszaki jak byly w jego wieku :-) ale to dobrze chyba.

Ooo dzis madagaskar bedziemy ogladac:-D wyginam smialo ciało ;-)
tez bede ogladac madagaskar:-D
to dobrze ze tak wszystko ladnie je:-) lepiej tak jak maluch niejadkiem jest.

Daffi Ninka też szybko zaczęła chodzić :tak: pewnie mniej więcej tak jak Julka :tak:

lenka no to trzeba zabrać dzieciaczki na kulki. Ja bym chciała Zuzię zabrać do ZOO ale najbliższe mam chyba w Poznaniu :dry: a to prawie 100 km ode mnie :dry:

Daffi aha,dzieki :-)

fikusek ogólnie sporo ciekawych filmow jest ostatnio:-) czekam jeszcze na Van Helsinga :-Dno i fakt lepiej ja je wieciej niz mialabym go zmuszac.... choc szczerze to jak dla mnie to on je malo bo dziennie wychodzi cos takiego: rano 6 cyc, 9:30 cyc. 12-12:30 obiad ze mna potem kolo 13:45 jak wychodzimy na dwór cyc, i teraz kolo 17-18 butelka mleka modyf.150ml. a przed snem cyc. a w nocy z raz sie budzi na cyca róznie... wiem ze powinien wiecej jest nowosci jak kaszka, deserki ale on nie chce... :dry:

edit.ja najblizesze zoo mam w Wawie i na wiosne napewno jedziemy z dzieciakami:-)

cherie - śliczna fryzurka
martynko - ja to bym chciała gotować tyle rzeczy jak Ty w swoim wieku.
vegas ja uważam, że biały byłby fajną odmianą
aniu witam Cię - oj kiedy ja byłam w tym tygodniu co Ty ^^ Widzę że przechodzisz klasycznie :-D
Pati spróbuj może tak ściąć ja cherie włosy jak chcesz coś zmieniać??
Femme no niestety widocznie takie przypadki czasem są. Pewnie całkiem wady się nie skoryguje ale może chociaż o połowę się uda.
Konniczynka jeszcze się trzymam ;D
Lenka to się kiedyś ugadamy w Katowicach z Clio i Natalią22 bo będę się przenosić na lato to pójdziemy do zoo razem ;D

Tak jak odpisałam - dalej dwupak. Właśnie dziadzio z mężem złożyli łóżeczko. Mnie zostało prześcieradło wyprasować dziś jeszcze. A teraz idę robić z Krzyśkiem sałatkę z gyrosa ;D

kurka ja coś katar mam;/ już Coldrex wypiłam, 2 tabletki czosnkowe zjadłam, oby mnie nie rozłożyło;/ Wpierw mąż, już zdrowy, Martynka już też prawie zdrowa to kolej na mnie eh;/

Femme Malutka pochodzi w brylkach i jej wada się zmniejszy a to najważniejsze. Moi bratankowie i bratanica też mają brylki. Może nie wyglądają cudownie, ale ważne by zdrowe były, zdrowie najważniejsze:)

reklama
Oj dziewczyny,ale mi smaku narobiłyście tymi pysznościami aż się głodna zrobiłam:-p
ja już po pracy, dzisiaj mnie wcześniej puścili do domu...troche mnie to wkurza, bo skoro pracuje normalnie, dobrze się czuje,nie biorę zwolnienia,to po jakiego grzyba obchodzą się ze mną jak z jajkiem:dry: ale nic, nie ma się co denerwować niepotrzebnie:-) musze pogotować warzywa na sałatkę,zrobić farsz do pasztecików,także upojny wieczór się zapowiada:-D a mój cwaniaczek idzie na 20 do klubu :sorry2: mądrala:-D

Vegas zdrówka :*

Femme Ninka jest śliczna i na pewno nawet okularki jej nie odbiorą uroku, a pomogą jej i będzie lepiej ;-)

Do góry