• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No ja jestem za spotkaniem bardzo.. :):):)
Moje chłopaki jeszcze nie śpią.. zaraz idziemy myju i spaćku :D:D:D

Dobra ja juz dzisiaj uciekam.... chłopaki zaczynaja szalec ... jutro bede z ranka nie naskrobcie zbyt dużo prosze :P:P:P:P

Spokojnej nocy wszystkim mamusiom... przyszłym i obecnym :D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Lenka ja mam kontakt z Clio. Na pewno byłaby chętna. Z Natalią też mam więc nie byłoby problemu. Jakiś ładny weekend wybrać i byłoby spoko.
Vegas właśnie bo Ty z Pszczyny to można byłoby się też ugadać jakoś :)

Kiniorek- jak dla mnie nie ma sprawy, jak jakieś spotkanie w Katowicach, Clio już nie ma tu konta-ale może była by chętna. No i może Vegas?
ja też, ja też, ja też:D:))))

moja Perła już po kaszce i dziś cudnie dała sobie umyc ząbki. Jeszcze nie śpi bo spała popołudniu 3.5h to niech jeszcze poszaleje:-)

Daff widać że Julce się podobało ;-)
My z Paulą się umówiłyśmy że wiosną idziemy na kulki.

Anetka my też z Julką walczymy, drugą drzemkę miała tylko 15 minutową więc nie wiem skąd siłę ma :dry:

Vegas kuruj się, zdrówka!

Mi M przywiozł kebaba zimny ale pyszny :-D
Kurcze ja też bym Julię chętnie zabrała do ZOO ale nasze w remoncie jest i będzie otwarte dopiero w 2012 :dry:

Vegas to się trzeba ugadać tylko i spotkać się :)

Ja tak myślę że dobrze by było na Dzień Dziecka! Na pewno by była to dla dzieciaków frajda i niespodzianka :)

Kama to wbijaj na Śląsk :-)

Zuzia zasnęła :-)

patrycja dobranoc :tak:

kama, paula jak ja Wam zazdroszczę, że tak blisko siebie mieszkacie.. też chce żeby ktoś koło mnie mieszkał :sorry2:

Ja mam nabliżej Asheare, ale co z tego jak jej nie ma...
Na moim zadupiu nikt nie mieszka :no::wściekła/y:

Kiniorek musiałabym być zdrowo kopnięta żeby przez pół polski jechać do ZOO :-D

Anetka to pakuj walizy i dawaj na podlasie :-D

Wiesz w sumie to my też mamy do siebie sporo bo 60 km.
Spotykamy się po środku w Białymstoku.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry