themartynka2010
Fanka BB :)
paula.... raczej psychiczne... ja to sie juz nie moge doczekac poniedziałku ide do lekarza chodz pewnie nie odrazu stwierdzi ze jestem w ciazy... pewnie bede musiała czekac z 2 tyg na usg ....:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a Kochana Twój już ma pracę?paula.... raczej psychiczne... ja to sie juz nie moge doczekac poniedziałku ide do lekarza chodz pewnie nie odrazu stwierdzi ze jestem w ciazy... pewnie bede musiała czekac z 2 tyg na usg ....:-(
yhym.. a z czego żyjecie? trzymam kciuki by tę pracę dostał, to strasznie ważne mając drugie dziecko w drodze.vegas... jeszcze nie ale szuka cały czas...trudno mu znalesc prace bo jest karany

chyba wszystkie wersje przerobiłyśmy 
no my mieszkamy kawalek od birmingham,kasiuch... No pomyliłas sie o pare dni... Gabrysuia urodziła sie 27 grudnia ...A zainteresowało mnie to jak napisałas o benefitach.. mieszkam w wielkiej brytani..??
Ja mieszkałam w birmingham przez jakies 1,5 roku i było nawet fajnie... i muj ojciec tez załatwiał benefity... a jak wruciłam do polski to po jakis 4 miesiacach ojciec przeprowadził sie do londynu i tam jest do dzis...pracuje na autobusach..
femme A ile córeczka miała lat jak pierwszy raz poszłyscie??
a my z Kamą jutro na pizzę idziemy razem,o!
Ale też bym była chętna na jakiś zlot-jak najbardziej
Martynka- kurcze,niech Twoj M szuka czegokolwiek,bo i tak masz nieciekawą sytuację,skoro już Gabunie Ci chcieli odebrać:/
Gosia- nie smuć się <przytula mocno!>i wal jak w dym jak chcesz się wygadać
trzebabylo troche urozmaicic matematyką to forum :-) moja malenstwo w koncu padlo