reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No właśnie podczytałam że się nawet odezwał na tablicy w tym konkursie. Hmm rzeczywiście dziwne. Ja dzisiaj mały falstart zrobiłam ale nic straconego jutro też jest dzień ^^

no odezwal sie on jest zly.
mu juz nie chodzi o drugiego lapopa tylko o uczciwosc konkursu.
tak jak mowie moja kolezanka ostatnio klikenla bardzo szybko i nie bylo jej na lsicie. anpisala im na tablicy i wyslali jej e-mail. przepraszali ze ja pomineli bo omylkowo wzieli ja za osobe ktora jzu wygrala raz w konkursie. i nie apisali tego publciznie tylko na maila i dostala bilety.
ale tak byc nie moze. zwlaszcza ze siedzialam wczoraj ja i reszta rodziny bo urodzinki mialam i widzieli jak pohjawil sie avatar i w 1 sek marek kliknal w niego.
no nic ja bym chiala tylko zeby uczciwie pwoiedzieli ze przeklamali konkurs przeprosili go i zeby swiatlo dzienne ujrzal fakt ze myla sie tam w tym konkursie non stop. ktos jak sie nie upomni to moze nawet nie wie ze nagroda kolo nosa mu przeleciala.
marek inaczej by sie tam nie bulwersowal. a najlepsze ejst to ze organizatorzy umiejetnie omijaja jego wpisy a na inne opisuja;p

Daff to faktycznie bardzo dziwne :dry:

A ja się strasznie wkurzyłam, nie kupiliśmy Julce butów, chociaż znalazłam na prawdę superowe, to ta zołza nie dała sobie przymierzyć, od razu palce podkurczała, we trójkę na raz próbowaliśmy i nic :wściekła/y:

Znacie jakieś sposoby żeby dała sobie założyć takie sztywniejsze buciki?

anetka ... gratuluje biletów...

daffi.................() --- () --- () --- ()
…………… || -— || — || — ||
………… .{*~*~*~*~*~*~*}
………@@@@@@@@@@@@@
…… { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
… . @@@@@@@@@@@@@@@
… .{*~*~*~* H A P P Y *~*~*~*}
…{ *~*~ * B I R T H D A Y * ~*~* }
…{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
…@@@@@@@@@@@@@@@@@
……………… … )---------(
………… ____ ,-----------, ___
…… … /_________________\
*”~~”*°•._~”*°••°*”~_.•*°*”~~
Z okazji urodzin zycze Ci, abys nigdy nie przestala marzyc, bo marzenia pozwalaja przetrwac te wszystkie najtrudniejsze chwile. Abys potrafil dawac radosc. Niech Twoje lzy beda tylko lzami radosci, a nie smutku. Aby niebo nad Toba bylo jasniejsze i aby otaczali Cie zyczliwi ludzie. Niech Twoje zycie toczy sie tak jak tego pragniesz.:tak:

YouTube - Zbrodnia nad zbrodniami - aborcja przez poród częściowy

To jest straszne co robia z dziecmi... :no:

Wczoraj wieczorkim koło godziny 18 przyszedł tesc i zabrał gabunie do tesciowej i tam została na noc .. dzis około 12 przyszła do domku i od tamtej pory spi...:szok:
A jak tam wasze pociechy .. wporzadku...?

kaamaa wspolczuje. mam adzieje ze uda sie innym razem. ja takiego problemu nie mam. ok elce bo my na 4 idziemy znow na sale zabaw z Julka:D

martynko zaraz zobacze co wkleilas za link aleaz boje sie go otwierac.
matko boska! nigdy wiecej nie bede patzrec na takie rzeczy mimo wsyztsko!

themartynka az żałuję że to obejrzałam:no::baffled::-(

masakra jakaś.. płakać się chce.. co za debil wogóle wpadł na taki pomysł jak aborcja:no::wściekła/y:

powinni od razu te matki co chcą usuwać dziecko może je pokroić wyssać mózg(którego i tak brak)
i wyrzucić do kosza resztki:wściekła/y::wściekła/y:

a lekarzy na krzesło elektryczne za zabójstwo z premedytacją :wściekła/y:

martynka , nie obraź się , ale lepiej może popuszczaj małej bajki i poczytaj coś o wychowaniu dzieci..
bo takie reczy nie sa fdo oglądania..
mi się to wogóle nie podoba. i pewnie nikt chętnie na to nie popaytrzy:no:
lepiej nie wstawiac wogóle takich linków...:no:
bo tylko działają na ludzkie nerwy....

paula zgadzam się z Tobą
my się martwimy czy wszystko będzie ok.. a ona takie rzeczy ogląda , gdzie ja nawet nie dopuszczam żadnych złytch myśli do siebie:no:

naprawdę w necie można siedzięc i zająć się przydatniejszymi sprawami niż oglądanie tego:-(

u Ciebie śnierzyca paula a my w sweterkach tylko chodzimy:-D co za róznica...;-)

reklama
dzien dobry:)
Zgadzam sie z dziewczynami nie wklejaj takich linkow.
mialam "male spiecie" z mezem dopiero o 6 rano doszlismy do porozumienia,ale i tak mi sie nie podoba takie zachowanie. Vegas dziekuje za mile slowko:*
U nas slonko swieci ale wietrzysko strasznie zimne:( a mielismy na spacerek isc;/

Do góry