reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

loklak dlaczego za wczesnie na sapcerowke??? alan sie w gondoli nie miescil jak mial 3 miesiace i mu na spacerowke zminilam jeszcze zanim 4 miesiac skonczyl,w marcu wlasnie:-D

Anetka fajna ta kurtka i butki:-) az sie nie moge doczekac wiosny kiedy go w to ubiore:-D

reklama
loklak dlaczego za wczesnie na sapcerowke??? alan sie w gondoli nie miescil jak mial 3 miesiace i mu na spacerowke zminilam jeszcze zanim 4 miesiac skonczyl,w marcu wlasnie:-D

Anetka fajna ta kurtka i butki:-) az sie nie moge doczekac wiosny kiedy go w to ubiore:-D

Julka tez miała jakos 4 miesiące z hakiem jak juz w spacerówce śmigała:D tylko na płasko wiadomo;p

o prosze:)
tego to ja w ogole nei wiem:D
no i ladnych rzeczy sie dowiaduje:D

hahaha a co najsmiejszniejsze to i ja nie wiem jak to sie stalo:szok: wchodzilam wczoraj czy przed wczoraj na jego konto bo chcialam te komenty zobaczyc na sprzedajemy a znalesc nie moglam :-D ale zaproszenie nie wysylalam:-D chyba ze Alan cos namocil:-D

hahaha a co najsmiejszniejsze to i ja nie wiem jak to sie stalo:szok: wchodzilam wczoraj czy przed wczoraj na jego konto bo chcialam te komenty zobaczyc na sprzedajemy a znalesc nie moglam :-D ale zaproszenie nie wysylalam:-D chyba ze Alan cos namocil:-D

dobra dobra nie tlumacz sie i dzieckiem nei zaslaniaj. a moze my keidys do gier sie zaprosilysmy? przeciez wiesz ze ja dostep mam...
w sumiejego konto zalozone jest od roku czasu dl amnie do gier;p ale etraz z racji konkursu przydalo mu sie;p

jestem ciekawa co bedzie jak wroci z pracy i ozbaczy ze organizatorzy nic mu nie dop i maila tez nie wyslali bo sprawdzalam;p

Witam !
Piszę tylko że czytam Was dziś na bierząco ale nie mam jak odpisać bo mały dziś nie daje mi spokoju,a zaraz siostra wpadnie do mnie i na noc zostanie i potem jeszcze znajomy do kompa naszego ma przyjść.
Wię może wieczorkiem uda mi się coś więcej skrobnąć.

a ja jestem szczęśliwa , bo właśńie sprzedaam hustawkę po małej , no i bedę mogła teraz kupić inną dla drugiego maleństwa:tak: bo mi się spodobała inna ..
ach te baby jak to się mówi hahah

dziewczyny nmo co Wy nie wiedziałyście że nie każda chusta kosztuje 200 zł:-D:-p

ciekawe jak kama będzie wyglądać w nowej fryzurce...:-)

lecę kończyć obiadek....
mała grzebie się na ogrodzie w piaskownicy..
urwanie głowy.. patrzeć tu tam.,. hehe

reklama
dobra dobra nie tlumacz sie i dzieckiem nei zaslaniaj. a moze my keidys do gier sie zaprosilysmy? przeciez wiesz ze ja dostep mam...
w sumiejego konto zalozone jest od roku czasu dl amnie do gier;p ale etraz z racji konkursu przydalo mu sie;p

jestem ciekawa co bedzie jak wroci z pracy i ozbaczy ze organizatorzy nic mu nie dop i maila tez nie wyslali bo sprawdzalam;p
a no calkiem mozliwe:-D ale dzis dopiero obczailam:-D

Do góry