reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Operacji usunięcia przepukliny u Kubusia....

Witam nowe mamusie

może to mało pocieszające ale przepukliny się nie usuwa tylko zszywa;-)
i jest to mały zabieg a nie operacja:tak:
sama miałam pachwinową i wiem jak to jest....
oby Kubuś przeszedł bez komplikacji:tak:

witam nowe mamy

kiniorek , nie wiem czemu ale zauważyłam ze za wszelką cenę chcesz już urodzić , ale kochana masz jeszcze tydzień do terminu więc lepiej nie kombinuj tylko poczekaj :tak: każde dziecko wie kiedy wjść ,.. i przyśpieszanie tego nie jest wcale takie dobre, choć wiem jak się nie mozesz doczekać;-)

reklama
anetka fajnie ze wypad udany..
O matulu jaką ona ma fajną bluzkę z imieniem , tez taką chce .Chyba muszę się do Ciebie baaardzo uśmiechnąć

Malwina to są body ;-) nie malowałam tego sama :no: jedna pani na szafce namalowała mi za 28 zł z przesyłką (i w tym wliczone już body,bo sama kupowała) :tak:

vikamcia chyba nie do konca dzieci wiedza kiedy wyjsc.:)
w przypadku Kingi fakt do terminu zostalo jej kilka dni...
ale ja np juz nie dopuszcze by isc po terminie do szpitala..
na szczescie w naszym wypadku infekcje noska i zapalenie spojowek oraz zasiniona skora to pikus..
sa grozniejsze skutki rodzenia po terminie a kazda z nas chce tego uniknac.

Anetko jak zawsze usmiec h Zuzi mnie urzekł:D
widac jaka szczesliwa i ile radosci czewrpie w zabawie:)
usper sie wybawila:)
ja wgrywam filmik jak julka zjezdzala ze slizgawki i wchodzila na nia;p
i w tle slychach jak biega i wydaje z siebie dzwieki;p

Ostatnia edycja:
Patrycja nie martw się, na pewno będzie dobrze, trzymam kciuki:*

Eliza biedny Mikuś,ale jak mu wyjdą ząbki to będzie w porządku:-)

zupaogorkowa my będziemy mieli synusia,a ja mam chęć na słodkości:-D i nie przejmuj się, bo ja też się obawiam,że nie dam rady, mój też pracuje na potegę,ale zobaczysz, jakoś to będzie;-) a co do Elizy,to naprawdę nic tylko podziwiać taką kobietę:-)

Anetka świetnie Zuzia wygląda w tych kulkach:-) fajnie,że jej sie podobało:-) i gratuluję tylu prezentów, dopieszczają Cię panowie ;-)

witam nowe mamusie;-)

a my w pracy dostałyśmy od szefa kwiaty i po czekoladzie i od chłopaków tez po roślince:-p no no nawet bym ich o to nie podejrzewała:-D

zupkaogórkowa
ja mam córę , i z 2 jestem w ciążyi nie jadłam wogole słodyczy tylko ogórki kiszone:-D

daffi
wiesz powiem Ci ze nie tylko po przenoszeniu są komplikacje...
moja kumpelu urodziła prz\ed terminem i miała styraszne problemy ale nie będe pisac lepiej co się stało..

ja urodziłam po terminie no i była tylko skórka zasiniona ale to norma jak się przenosi a przenosiłam całe 2 tygodnie..
gdby każde dziecko po przenoszeniu miało mieć jakieś problemy to nie dopuszczaliby do przeniesienia:no:
tyle samo % jest na problem u dziecka które się urodzi w terminie co po terminie

anetka śliczne zdjęcia

Daffi Zuzia niestety na zjeżdżalnie nie miała jak wejść bo była ogromna taka zamknięta, więc musiałaby wejść na górę, przez tunel i taką zamkniętą zjeżdżalnią zjechać, no ale za mała jeszcze na to jest :-p
Ja też mam filmik jak leży w kulkach i się śmieje :-p

jakie sa skutki porodu po terminie ?? nic o tym nie slyszalam.

kiszonych ogoraskow tez bym zjadla, ale nie mieszkam w Polsce i tu nie ma :(

reklama
Pati dopiero na maj :szok: bez komentarza.....
Będzie dobrze kochanie :*

Zupaogorkowa czee :-) a ja jadłam pikantne wszystko i pomidory, i jak widać mam córkę :-D

Anetka śliczne zdjęcia, widać że Zuźka zadowolona ;-)

Daff a co zrobisz jak będziesz po terminie i żadnen przyśpieszacz nie będzie działał? tak jak u mnie i u Lenki, cesarka na życzenie?

Lenka u mnie było tak że 10 dni po terminie w poniedziałek założyli mi żel na szyjkę i nic, drugiego dnia cały dzień leżałam pod kroplówką z oxy a na trzeci dzień nad ranem samo się zaczeło.

A my wróciliśmy z zakupów z Białegostoku, kupiłam Julce buciki za... 100 zł :szok: padłam jak zobaczyłam cenę...... moje kosztowały 70 zł na ale co zrobić.
Zahaczyliśmy jeszcze o kfc i do domku, dzień bardzo udany.

A co do prezentów to ja dostałam 7 czerwonych róż :-)

Lolkak specjalnie dla Ciebie zrobiłam z Julką runde wózkiem po wiosce, szłam przez 300m błota, śniegu i lodu, powiem tak ogólnie to fajnie szedł trochę się topił i czasami stawał dęba, no ale jak na parasolkę z malutkimi kółeczkami to elegancko.

A po sklepach i chodniku super szła zwrotna, zgrabna, jak dla mnie strzał w 10.

Do góry