reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka551 zgodnie z obietnicą powróciłam na forum ;)
Miałam taką przerwe, że większośc i tak pewnie mnie nie pamięta ;)

reklama
Mała jest kochana miała 10 pkt. ;) 3170 i 55 cm. Teraz troche przybrała;) Śpi, je i kupy robi ;) Bardzo mało płacze, budzi się 1-2 razy w nocy więc dajemy rade;) Teraz już sobie grzecznie śpi.
DSC05206.jpgDSC05216.jpg

gosdia łee to lepiej śpi niż moja Zuzia :-p
Tak to jest z tymi małymi dziećmi: jedzenie, kupa, spanie :-D
Zosia jest śliczna :tak::tak: a jak poród?

Ogólnie trwał 6.5 godziny Jak zaczęłam o 24 to o 6.35 urodziłam. Sam poród nie bolał takk mocno bo o 6.20 się zlitowali i podłączyli mi kroplówkę... Ale te skurcze były straszne... Najgorzej było jak był skurcz i jeszcze wymioty;/ Ale nie miałam boli krzyżowych dzięki Bogu ;) i jak dali mi Małą to o wszystkim zapomniałam ;) dla takiej Niuni warto się pomęczyć ;)

No z tym budzeniem to naprawdę luksus ;) można sie wyspać.

reklama
nie, nie pije. wzielam moze 3 lyki bo mialam starszna ochote na Redsa,ale jednak wydawalo mi sie ze chce go wypic :/

Do góry