reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Anetka u nas po takim samym czyms sie wchodzilo.. na filmiku zobaczysz jak julka tam wchodzi.. tylko wchodzila na bliska slizgawke bez lazenia po tunelu... a marek za nia wchodzil i sie nie zarwie spokojnie:)

reklama
Daffi na to "cos" mogłabym wejść, ale do tunelu bym się nie wpakowała bo groziłoby to zaklinowaniem :-D:-D

Ostatnia edycja:
Hej:)

u nas już ciut lepiej ze zdrówkiem. Małej został kaszel, mi w sumie też i lekki katar, ale ogólnie jest lepiej niż wczoraj.
Na DK dostałam od męża bukiet tulipanków i przywiózł 4 paka piwek, wypił 2, ja 1, takie małe świętowanie było:) Martynka od 19 śpi:)
Tata pierwszy raz w życiu nie złożył mi życzeń ani kwiatka nie dał, ale mamie też nie /chyba, że jej złożył życzenia/. Tak czy siak o święcie pamiętał. Może doszedł do wniosku, że mam od kogo dostawac życzenia i upominki:p

Dobrze, że mam grzywę bo tak się dziś szmyrłam pazurkiem, że mam duuuuużą szramę niczym Harry Potter na czole;/

co do tv moja córa rzadko ogląda, czasem patrzy na reklamy i czasem jak leci w tv Świnka Peppa to spojrzy i jak Budzik leci to uwielbia te kocury z niego;) a tak to co minuta inna zabawa;) nie usiedzi dziecię w miejscu:)

Trinaa skoro lubisz widok tatusia z córcią to ja wczoraj cykłam fotę jak J czytał książkę Martynce:) uwielbiam taki widok:)

z tata.jpgDSCN3149_640x480.jpg

zupkaogórkowa /cóż za pseudo:p/ ja dowiedziałam się o płci dziecka w 17tc, wtedy po raz pierwszy było, że dziewczynka, z każdym usg co miesiąc była potwierdzana płec. I w ciąży jadłam mnóstwo słodyczy. Ale na to nie ma reguły.
pencil.png

lolkak w sklepie cos mnie interesuje:)
femme pasują Jej te okularki a te dołeczki w polisiach,mmm....
a jamialam masc na brodawki maltan i super jestesm z niej bardzo zadowolona a co do nakladek to maz jak mi kupil to Amelka do buzi nie mogla wlozyc a jak Jej sie udalo to sie dlawila i du*a
Anetka widac wypadzik udany. Super
Vegas nie zastanawiaj sie kto Cie zaprosił:-p:-D
Justyś podziekuj Antosiowi:)
zupaog...ja najpierw jadlam kwasne a potem do konca slodkosci

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU NASZEGO śWIETA KOBIETY;*

lolkak w sklepie cos mnie interesuje:)
femme pasują Jej te okularki a te dołeczki w polisiach,mmm....
a jamialam masc na brodawki maltan i super jestesm z niej bardzo zadowolona a co do nakladek to maz jak mi kupil to Amelka do buzi nie mogla wlozyc a jak Jej sie udalo to sie dlawila i du*a
Anetka widac wypadzik udany. Super
Vegas nie zastanawiaj sie kto Cie zaprosił:-p:-D
Justyś podziekuj Antosiowi:)
zupaog...ja najpierw jadlam kwasne a potem do konca slodkosci

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU NASZEGO śWIETA KOBIETY;*
haha właśnie napisałam wiadomośc 'ktoś Ty':D już przyjmuję zaproszonko:)

vegas to super ze zdrowiejecie a u nas się rozkręca, Zuzia cały dzien marudziła bo jej katar leciał..
Ale słodki widok taty z małą:-D

Zuzia własnie piję mleczko i spać pójdzie, M jechał kupić auto a ja chyba sobie piwko walnę a co mi tam???

Ktoś lubi red sun???

a czemu ja nie wiedzialam ze dzis bedzie avatar miedzy 17 a 20 heh... :dry: cóz.... :p

No Miki zasnol sam w łóeczku ale poplakał troszke:-( starszaki tez polozone spac, no a ja szykuje sie na NW :-)
Miłego wieczorku dziewczyny;-)

reklama
Malwina zdróweczka dla Zuzi, niech katarek szybko pójdzie precz;* czemu te dzieci muszą się tak męczyc?:( Ja lubię Harnasia, Tyskie, Żywiec.

Do góry