reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
co do awatara to ja wczoraj tez go rozpoznac nie moglam niestety.. mowie do Marka patrz takiego nei ma w galerii o co tu chodzi.. hehhe

a dzis mi sie na maxa podoba ten drugi:D jejku jak mi sie on podoba:D

hej. MOja Misia cos w nocy niespokojna byla:( maz pojechal rodzinne strony a ja siedze i mysle co by tu na obiad upichcic. Malenstwo odsypia. robilyscie kiedys kurczaka na ryzu??? mmm....pycha :blink:
kiniorek super:) gratulacje:)

Cześć;-)

Eliza nawet nie strasz z tym puchnięciem jak będzie gorąco,bo mnie to pewnie czeka :-p

kiniorek juz niedługo i będziesz rozpakowana, zobaczysz:-) i gratuluję biletów:-)

Justyś uroczy jest Twój Antoś;-)

Daffi gratulacje dla kuzynki:-) a Julka wyglada super i bodziak świetny:-)

kaamaa,paula super że Wam się wypad z dziewczynkami udał;-)

kurcze jaka pogoda:dry: wczoraj jeszcze wieczorem mnie sąsiadka nawiedziła, taka kobitka po 60 ;-) siedziała i siedziała i nie mogła wyjść:-D chyba jej herbatka bardzo posmakowała:-p ale dobrze, przynajmniej miałam z kim pogadać,jak mojego nie było:-D

Daff tylko się nie zapatrz bo w monitor wpadniesz ^^
Trinna ja nie wiem. Zobaczę co mi w szpitalu powiedzą.

Ok 15 mam ktg mieć. Już 3 razy kibelek. Wypiłam herbatę pomarańczową z melisą i się uspokoiłam trochę. Ale mały też nie rusza się zbyt żwawo... No zobaczymy.

Daffi tez mi sie strasznie podoba ten awatar :-)

A w ogóle jak t jest z tymi awatarami ktoś sie zgłasza i daja jego zdjecie czy wybierają sami?

trinaa ja tez mam na swoim pietrze taka starsza babcie fajna kobieta ponad 80 lat ma a taka zywotna babina ze szok a jakimi tekstami wali:-p

A w ogole wczoraj sie dowiedzialam na naukach że seks małżeński to obowiązek... Nie przyjemność, tylko obowiązekąłżeński który powinno sie bezwarunkowo spełniać.........

trina no niestety, ja pamietam tak bylo goraco pod koniec :/// mam jedno zdjecie to normalnie brak słów tak wygladalam.... teraz to huderlak ze mnie:-D

Dziewczyny a i ogólnie M zmienia robote, jutro idzie na szkolenie od 10 do 18. no i lepsza kaska 1800zl + dodatki za nocki, za weekendy, troszke dalej ta robota, ale lepsze to niz robienie jak glupi za 1000zl miesiecznie;] dobija mnie fakt ze wymiarowo bedzie 12/24h ale jakos damy rade;] teciowa sie zaoferowala ze nam pomoze z kasa na paliwo jak cos... złota kobieta.... a moje ojce moje tylko od nas ciągną to co mamy oddac itd... heh...
wiosna juz coraz blizej;)

edit. UMI a jak sie go nie spełnia to trzeba od razu rozwód brac? :-D :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
Kiniorek w najgorszym wypadku za 2,5 tyg już będzie po wszystkim.

Wyjdź z domu na spacer, do sklepu, byle gdzie przecież jest ciepło.

Jak będziesz się kisić w domu to tylko będziesz się rozżalać jak Ci cięzko.

A na świerzym powietrzu od razu Ci się lepiej zrobi zobaczysz.

E:

Eliza fajnie że trafiła się lepsza robota.

A to już pewne że Go po tym szkoleniu zatrudnią?

reklama
Daffi na dodatek to jeszcze koleżanka mojej teściowej,więc czuje się jakby w obowiązku żeby mi dotrzymywać towarzystwa:-D ale i tak jeszcze nie jest taka jak np. ciotka mojego Michała...o zgrozo to jest dopiero namolna kobieta:szok::-D

Eliza fajnie,że Twojemu się tak z pracą udało:-) my już też niedługo,do końca miesiąca i Michał śmiga do innej nareszcie;-) a co do puchnięcia, to cóż nic nie poradzę, trzeba się z tym liczyć;-)

umi to z tym seksem też słyszałam na naukach;-)

Ostatnia edycja:
Do góry