reklama
trinaa
Fanka BB :)
Cześć;-)
Eliza nawet nie strasz z tym puchnięciem jak będzie gorąco,bo mnie to pewnie czeka
kiniorek juz niedługo i będziesz rozpakowana, zobaczysz:-) i gratuluję biletów:-)
Justyś uroczy jest Twój Antoś;-)
Daffi gratulacje dla kuzynki:-) a Julka wyglada super i bodziak świetny:-)
kaamaa,paula super że Wam się wypad z dziewczynkami udał;-)
kurcze jaka pogoda
wczoraj jeszcze wieczorem mnie sąsiadka nawiedziła, taka kobitka po 60 ;-) siedziała i siedziała i nie mogła wyjść
chyba jej herbatka bardzo posmakowała
ale dobrze, przynajmniej miałam z kim pogadać,jak mojego nie było
Eliza nawet nie strasz z tym puchnięciem jak będzie gorąco,bo mnie to pewnie czeka

kiniorek juz niedługo i będziesz rozpakowana, zobaczysz:-) i gratuluję biletów:-)
Justyś uroczy jest Twój Antoś;-)
Daffi gratulacje dla kuzynki:-) a Julka wyglada super i bodziak świetny:-)
kaamaa,paula super że Wam się wypad z dziewczynkami udał;-)
kurcze jaka pogoda

kiniorek91
Daff tylko się nie zapatrz bo w monitor wpadniesz ^^
Trinna ja nie wiem. Zobaczę co mi w szpitalu powiedzą.
Ok 15 mam ktg mieć. Już 3 razy kibelek. Wypiłam herbatę pomarańczową z melisą i się uspokoiłam trochę. Ale mały też nie rusza się zbyt żwawo... No zobaczymy.
Trinna ja nie wiem. Zobaczę co mi w szpitalu powiedzą.
Ok 15 mam ktg mieć. Już 3 razy kibelek. Wypiłam herbatę pomarańczową z melisą i się uspokoiłam trochę. Ale mały też nie rusza się zbyt żwawo... No zobaczymy.
umi2
Daffi tez mi sie strasznie podoba ten awatar :-)
A w ogóle jak t jest z tymi awatarami ktoś sie zgłasza i daja jego zdjecie czy wybierają sami?
trinaa ja tez mam na swoim pietrze taka starsza babcie fajna kobieta ponad 80 lat ma a taka zywotna babina ze szok a jakimi tekstami wali
A w ogole wczoraj sie dowiedzialam na naukach że seks małżeński to obowiązek... Nie przyjemność, tylko obowiązekąłżeński który powinno sie bezwarunkowo spełniać.........
A w ogóle jak t jest z tymi awatarami ktoś sie zgłasza i daja jego zdjecie czy wybierają sami?
trinaa ja tez mam na swoim pietrze taka starsza babcie fajna kobieta ponad 80 lat ma a taka zywotna babina ze szok a jakimi tekstami wali

A w ogole wczoraj sie dowiedzialam na naukach że seks małżeński to obowiązek... Nie przyjemność, tylko obowiązekąłżeński który powinno sie bezwarunkowo spełniać.........
Liza
trina no niestety, ja pamietam tak bylo goraco pod koniec :/// mam jedno zdjecie to normalnie brak słów tak wygladalam.... teraz to huderlak ze mnie
Dziewczyny a i ogólnie M zmienia robote, jutro idzie na szkolenie od 10 do 18. no i lepsza kaska 1800zl + dodatki za nocki, za weekendy, troszke dalej ta robota, ale lepsze to niz robienie jak glupi za 1000zl miesiecznie;] dobija mnie fakt ze wymiarowo bedzie 12/24h ale jakos damy rade;] teciowa sie zaoferowala ze nam pomoze z kasa na paliwo jak cos... złota kobieta.... a moje ojce moje tylko od nas ciągną to co mamy oddac itd... heh...
wiosna juz coraz blizej
edit. UMI a jak sie go nie spełnia to trzeba od razu rozwód brac?

Dziewczyny a i ogólnie M zmienia robote, jutro idzie na szkolenie od 10 do 18. no i lepsza kaska 1800zl + dodatki za nocki, za weekendy, troszke dalej ta robota, ale lepsze to niz robienie jak glupi za 1000zl miesiecznie;] dobija mnie fakt ze wymiarowo bedzie 12/24h ale jakos damy rade;] teciowa sie zaoferowala ze nam pomoze z kasa na paliwo jak cos... złota kobieta.... a moje ojce moje tylko od nas ciągną to co mamy oddac itd... heh...
wiosna juz coraz blizej
edit. UMI a jak sie go nie spełnia to trzeba od razu rozwód brac?

Ostatnia edycja:
Kamiśka :)
Kiniorek w najgorszym wypadku za 2,5 tyg już będzie po wszystkim.
Wyjdź z domu na spacer, do sklepu, byle gdzie przecież jest ciepło.
Jak będziesz się kisić w domu to tylko będziesz się rozżalać jak Ci cięzko.
A na świerzym powietrzu od razu Ci się lepiej zrobi zobaczysz.
E:
Eliza fajnie że trafiła się lepsza robota.
A to już pewne że Go po tym szkoleniu zatrudnią?
Wyjdź z domu na spacer, do sklepu, byle gdzie przecież jest ciepło.
Jak będziesz się kisić w domu to tylko będziesz się rozżalać jak Ci cięzko.
A na świerzym powietrzu od razu Ci się lepiej zrobi zobaczysz.
E:
Eliza fajnie że trafiła się lepsza robota.
A to już pewne że Go po tym szkoleniu zatrudnią?
reklama
trinaa
Daffi na dodatek to jeszcze koleżanka mojej teściowej,więc czuje się jakby w obowiązku żeby mi dotrzymywać towarzystwa
ale i tak jeszcze nie jest taka jak np. ciotka mojego Michała...o zgrozo to jest dopiero namolna kobieta

Eliza fajnie,że Twojemu się tak z pracą udało:-) my już też niedługo,do końca miesiąca i Michał śmiga do innej nareszcie;-) a co do puchnięcia, to cóż nic nie poradzę, trzeba się z tym liczyć;-)
umi to z tym seksem też słyszałam na naukach;-)

Eliza fajnie,że Twojemu się tak z pracą udało:-) my już też niedługo,do końca miesiąca i Michał śmiga do innej nareszcie;-) a co do puchnięcia, to cóż nic nie poradzę, trzeba się z tym liczyć;-)
umi to z tym seksem też słyszałam na naukach;-)
Ostatnia edycja: