fikusek1988
Mama Alanka:)
fikusek no dokładnie, bo jak czytam co kto napisał to nie patrzę na nick tylko na avatar i tak poznaję ;-) ewentualnie poznaję po sygnaturce![]()
robie identycznie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
fikusek no dokładnie, bo jak czytam co kto napisał to nie patrzę na nick tylko na avatar i tak poznaję ;-) ewentualnie poznaję po sygnaturce![]()

No dobra, przyznaję, że się za bardzo napaliłam, a tutaj jeszcze auto zarejestrować i zapłacić za naprawę...
Dobrze że zaraz jedzie na noc do pracy. Za magisterkę by mi się zabrać, ale wena gdzieś uciekła...
teraz trzeba być grzecznym bo jeszcze Nas zjecie

zdrowka dla Kubusia mama nadzieje ze szybko z tego wyjdzie.ja z doskoku... nie mam siły i ochoty dziisaj na kompa... po wynikach i konsultacji u lekarza... młody ma początkowe stadium mononukleozy... dostaliśmy jakieś leki... i mamy obserwować... za 2 tygodnie ponowne badanie...
ściskam Was wszystkie buziaki :*