Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak na razie jest wielką Śmieszką, oby nas po drodze ominęły wszelkie bunty dwulatki itdVegas z Martynki to zawsze taka smieszka:-)
u mnie to samoVegas zabiłabym gdyby mój tyle spałdo 13 śpi, wstaje, szykuje się i jedzie do pracy?
O nie, mój ze mną nigdy tak dobrze nie będzie miał
![]()
ale jesteś wyrozumiała żonka ;-)
chodzę potem na niego wkurzona cały dzień 
heeeeeeejWitam wszystkie Mamyjakiś czas temu dowiedziałam się, że będę mamuśka
nie ukrywam swojej ogromnej radości ponieważ zawsze chciałam być młodą mama
niestety nie wszyscy podzielają mój entuzjazm, tym samym postanowiłam założyć sobie konto. Na razie jestem pełna nadziei i optymizmu i zastanawiam się kiedy ochłonę... aczkolwiek mam nadzieję, że jeśli kiedyś będę miała problem to pomożecie mi
Pozdrawiam.

dobreeeejuż broi za 20! a jak się złości... nie wiem po kim on taki nerwowy (na pewno nie po mnie)
też się cieszę ;-)
a tak na koniec, bo korekta czeka:
Facet jest jak kawa: Najlepszy jest silny, gorący, pełen subtelnego smaku i nie pozwala ci zasnąć przez cala noc![]()
i zdrówka dla Danielka, bo przedtem zapomniałam napisać 
a w zeszłym roku, ale w kolekcji na ten rokWitam nowa mamę
Vegas no popiera wstawaj suwaczek z Colą
Callie dobrze,że z Danielkiem już lepiej.
Patrycja nie no znowu. Biedny Kubuś nie dawno przecież tez był przeziębiony :-(
Patisia a kiedy wyszedł w rozkładanej wersji?
New for Quinny & Maxi Cosi Collection for 2011 | Rated By Mom
Młody już spi, ja usypiam zaraz lecę w kimono ;-) A film się na gra :-) Uwielbiam Heath'a Ledger'a ma świetne filmy :-) Zaraz po Johnie Deep'ie 

a w zeszłym roku, ale w kolekcji na ten rokNew for Quinny & Maxi Cosi Collection for 2011 | Rated By Mom
leci "mroczny Rycerz" mój ma jobla na punkcie Batmanów, tak więc oglądamyMłody już spi, ja usypiam zaraz lecę w kimono ;-) A film się na gra :-) Uwielbiam Heath'a Ledger'a ma świetne filmy :-) Zaraz po Johnie Deep'ie
![]()

W każdym razie spała do 6 ;-) Non stop przy cycu 
to chyba nowy rekord
trzeba było M na kanapę wygonić.