_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dzęki dziewczyny te zdjęcia to tak z tego miesiąca wszystkie

a jeszcze propo pogody... tydzień temu już plażowali u nas w miasteczku

Zobacz załącznik 341643Zobacz załącznik 341642
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Zobaczymy, jak dzisiaj będzie. Jestem u rodziców, a u nich zawsze spanie i jedzenie Emilki wygląda trochę inaczej niż w domu.
Skoro macie problem z kasą, to dlaczego nie zgadzają się, żebyś pracowała? Wiele dzieci chowa się przy opiekunkach i w żłobkach i nie mają złej opieki. Przecież nie będziesz pracowała 24h/dobę i w wolnym czasie zajmiesz się dzieckiem.
Mając takich rodziców, długo bym się nie zastanawiała i chwytała każdej okazji, żeby się wyrwać z domu. Nie chciałabym wychowywać dziecka w takiej atmosferze. 

filmik świetny
Antoś z różowym wózeczkiem już się do roli tatusia przygotowuje
szybko musielibyśmy się zbierać, bo P. ma robotę następnego dnia, więc i wypić by nie mógł. I za 2 tygodnie idziemy do innych znajomych na wesele, gdzie też trzeba dojechać i dać prezent
Ale sukienkę już mam, choć do lekkich przeróbek. Dostałam od koleżanki, bo stwierdziła, że była w niej 3 razy na weselu i więcej raczej nie założy, bo już wszyscy ją w niej widzieli
Najpierw po kilku jęknięciach miałam nadzieję, że zaraz zaśnie z powrotem. Potem tak się rozryczała, że aż moja mama przyleciała i stwierdziła, że ona nie ma takiego twardego serca i by małą już dawno wyciągnęła na ręce. A cała awantura była o smoczek
Moja mama zabrała go z pokoju do umycia i został w kuchni. Mi się nie chciało po niego iść i stwierdziłam: niech się mała uczy radzić sobie bez smoka. I zasnęła, ale jutro pewnie będzie ją gardło bolało od wrzasku;-)

;-) 

klocek... w grójcu jest rossman ale kurcze nie po drodze bo bym zakupila te pampki baydream.... no zobaczymy, dzis juz musze jechac kupic, bo mi sie koncza...
a Hania z Danielem teraz do nas dolaczyli dopiero.... 
ależ mi się nie chce.

czekamy na swoje zbiory :-) M mnie wkurzył z rana,bo Majka zaczęła beczeć,więc mu mówię,żeby mi ją podał do łóżka do karmioenia a ten,że nie bo on zmęczony 
No dajcie spokój. Czym się zmęczył? 
)Bardzo miękkie. Najgorsze są akurat dla mnie Huggisy. Teraz mam nową Dadę rozmiar 4.