reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Koszmarku gratulacje!!!
Ja sobie właśnie siedzę i czekam aż mi mały wstanie to wyjdę z nim na spacer. Zrobił mi na złość, bo myślałam,że już spać nie pójdzie a on mi usnął koło 17.30 jakoś. Chyba zaraz pójdę go obudzić, bo mi będzie grasował do 23 albo i dłużej:wściekła/y: Już wolę jak nie śpi wcale to czasem mi się uda go przetrzymać do 21 a raz nawet do 22 mi się udało i wtedy mi ładnie śpi w nocy i rano dłużej pośpi. Bo tak to wstaje ostatnio koło 8:-(
femme fatal moja koleżanka urodziła 31 października i to koło 23 chyba, ledwo jej się udało załapać...

Ostatnia edycja:
reklama
KOSZMARKU GRATULUJE..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)JA wlasnie wrocilam do domu, bylam u mojej chrzesniaczki...takie slodkie malenstwo. teraz musze czekac na mojego S. bedzie za 1,5godz wiec ide sie zdrzemnac. brzuch mnie boli, a dokladniej żołądek. mam wrazenie jakby moj bobas klucil sie z żołądkiem o mniejsce w brzuchu. macie cos takiego?? bo przez to jesc nie moge, jedynie mautkie ilosci.:(

Femme takie gadanie przez sen jest boskie.. Moja siostra kiedys po francusku mowila:-) normlanie szok:-Da w zyciu nie miala stycznosci z tym jezykiem..a ze mnie mozna wyciagnac wszytsko.. mowie wolno i wyraznie:confused:i odpowiadam na pytania.. na szczescie siostra juz nie mieszka ze mna, bo tak to ona siedziala i ze mna gadala:-D

KOSZMARNICA GRATULACJE!!!:tak::tak::tak:

Angel
fajnie,że brzuszek się obniża:tak: Może lada dzień Ty będziesz po:tak: Ja na razie czekam na pierwsze ruchy,ale nic nie czuję:-( A tak bym już chciała...Tym bardziej,że to już połowa...

Femme to młody ten Twój kotek...Może jeszcze się podniesie:tak: Trzymam kciuki za biedaczka.

Dobry baby ......jej nie było mnie 5 dni a tu tyle do nadrobienia,,,,,,,,, ech nie dam rady........właśnie wróciłam z wypadu,jak ogarne dzieci to napisze i wkleje foty a i gratuluje koszmarnicy...teraz kolej na angel

Baśka - hoho to ty to już w ogóle super przypadek :-p ja jak się spotykałam z gadułami to takimi co albo coś pod nosem sepleniły i rzadko można było coś zrozumieć albo takimi co nie mówiły nic konkretnego a u Ciebie to wręcz niebezpieczne jest :-p

Ilona - a to szczęście miała już sobie wyobrażam jak się starała żeby jak najszybciej urodzić :-p ja się boję tej daty nie przyjemnie tak ;/ ale mam nadzieje że mi się uda :-)

Ania - no młody młody ... ale cóż ... niektóre dzieciaczki też strasznie chorują i też nikt pojąć nie może dlaczego coś takiego taki młody organizm atakuje ... życie jest okrutne czasami .. :/

czesc dziewczyny. nazywam sie hiacynta i mam 19 lat. tez spodziewam sie dzidziusia,juz wiem ze bedzie to dziewczynka:-) bardzo sie cieszymy, wraz z moim przyszlym mezem ze bedziemy miec dzidziusia, choc poczatki nie byly latwe.... ale twraz jest oki, i oczekuje z radoscia na nasza coreczke:-)pozdrawiam wszystkie mlode mamusie:)

Femme życie jest okrutne nawet często...Niestety nie tylko czasami...

Ilona jak miałaś w domu pieska i małe dziecko to muszę Ciebie zapytać jak sobie z tym poradziłaś?Bo my teraz mamy szczeniaczka,a rodzić będę w grudniu i zastanawiam sie czy damy radę...My uczymy psiaka żeby spał na przedpokoju,bo nie chcę go wpuszczać do sypialni w której później będzie dziecko...I jak na razie to piesek piszczy w nocy i trzeba wstawać do niego...No i nie można wyjść na zakupy,bo trzeba brać go wszędzie ze sobą...Mam nadzieję,że do grudnia się nauczy,bo ja nie chcę zmieniać swojego życia z powodu psiaka...Chciałabym normalnie funkcjonować...

Fiaccusia witam serdecznie w naszych skromnych progach :p

reklama
KOSZMAREK OGROMNE GRATULACJE!!! Kurde ale sie musiała bidulka nameczyc tylko rodzic szok:/ Ale juz po wszytskim napewno nie bedzie pamietać, teraz czekamy na bardziej szczegółowe informacje:):)

Basia kasia ma moj nr to napewno wam da znac:)

Oj czuje że ze mna tak łatwo nie bedzie.... Pewnie jeszcze troche wam tu ponarzekam i poprzynudzam zanim urodze... haha:)

Witam nowa mamusie! I zapraszamy do czestego udzielania sie:):)

Ania zobaczysz lada dzien poczujesz takie kopniaki ze szok:) Juz niedlugo bedziesz sie zwijała jak cie w zebro pociagnie:)

Oliwka czekamy na fotki i relacje z wycieczki:)

Femme faktycznie mlodziutki, to 3m kciuki zbey doszedł do siebie, zal takiej istotki. No jeszcze troche sobie pobiegam:)

A'propo biegania ide pochodzic po schodach:):) Moze w koncu cos ruszy, po garacej kapieli slyszalam ze schody pomagaja:) Ale nie wiem czy mi sie schody nie zawala bo tak sie objadłam tymi placuszkami bananowymi ze sie uniesc od stolu nie mogłam haha:) Wyszły naprawde pychotki zjadłam 3 i miałam dosc hehe:)
Ide podreptać w koncu ile mozna siedziec 2w1:)

Do góry