Liza
Fanka BB :)
Anetka kurcze no Twoja córa coraz starsza wiec teraz coeraz wiecej bedzie mowic, i to juz pełnymi zdaniami niedlugo
za chwile jej 2 lata stukna 
A w tym roku tesciowa powiedziala zebym nic nie przywozila jej do jedzenia na swieta, moja mama tez sama niewie czego chce, wiec jak sie wkurze to nic nie zrobie.... bo sie pytam a ona ze niewie.... ;]heh
za chwile jej 2 lata stukna A w tym roku tesciowa powiedziala zebym nic nie przywozila jej do jedzenia na swieta, moja mama tez sama niewie czego chce, wiec jak sie wkurze to nic nie zrobie.... bo sie pytam a ona ze niewie.... ;]heh
uwielbiam widok spiacego dzieciaczka:-)
I nawet dowiedziała sie kto go tego nauczył... Podszedł wczoraj do mnie i z taka duma o mnie "Kusia Maść", mysle sobie przesłyszałam się.... ale gdzie po chwili znowu stanał przede mna i z bananem na twarzy mama! kusia Maść. Wiec pytam go kto tak brzydko mówi no to mój syn że śam... Pogłówkowałem chwile i mówie do niego Kacper a od kogo to usłyszałeś a ten do mnie -taty!
nasze miasto jest małe i pełno plotuchów nawet nie mam chęci pisać ze znajomymi poprostu ich spławiam bo się pytają o ojca mojego