Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moja mama ciągle tylko "kur*wa i kur*wa" powiedziałam jej, że jak nie przestanie to będzie miała zakaz spotykania się z Zuzią i chyba poskutkowało, bo się trochę hamuje
ale co z tego jak w innym miejscu przeklinają.. wiadomo gdzie 

?
ja sobie nie wyobrazam co bedzie mówił w wieku Hani. umi to nie dobrze,że tak się nauczył..moja mama ciągle tylko "kur*wa i kur*wa" powiedziałam jej, że jak nie przestanie to będzie miała zakaz spotykania się z Zuzią i chyba poskutkowało, bo się trochę hamuje
ale co z tego jak w innym miejscu przeklinają.. wiadomo gdzie
Daffi mam jakieś spodenki. Nie chce mi się tego na allegro wrzucać to właśnie robię galerię i zaraz podam link ;-)
edit:
Tu są te ciuszki: https://picasaweb.google.com/107224018426235227323/CiuszkiZuzi#
później poszukam więcej. Mam jeszcze fajny dres Lonsdale, ale akurat jest wyprany, jak wyschnie to zrobię zdjęcie![]()

chyba się ze wstydu spale!
jak mówi kurde, o boże albo jezu to już jestem wkurzona, bo takie małe dziecko a takie teksty wali 
i Zuza miała je na sobie hmm ze 2 razy 
) ale ciesze sie że teraz rzadko kiedy zdazy mu se przeklnąć....