• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

najpierw marzylam o dziewczynce, teraz mysle ze bedzie chlopak moze...moj M. by chcial synka
sama nie wiem. niech zdrowe przede wszystkim bedzie

reklama
Agusia wiedzialam ze dziewczyna bedzie!!!1:-)

Lana no ale moja synowa pieknie pozuje a moja swatowa super fryzurki jej robi:-D

u mnie goraco od rana z mlosym na dworze w koncu tem nie ma:)
teraz spi a ja ide szukac stroju na rehabilitacje:-D wymocze dupsko w wodzie i mi wymasuje:-D

I ja melduję się :-)

Jako że J miał wczoraj wolne to postanowiliśmy sobie zrobić dzień bez telefonów i komputera, miało też być bez telewizora ale nie wyszło :-D

Lana Juleńka śliczna i cieszę się że już z rączką i oczkiem w porządku.

Liza wracaj do Nas, będziemy czekać :*

Aga gratuluję córeczki :* super wiadomość! :-)

Umi to widzę że pobyt w szpitalu nie był aż taki zły i mam nadzieję że reszta badań wyjdzie ok.

Justyś współczuję kuzynce.... :-(

Fikusek, Lana jakimi szczepionkami szczepiłyście? refundowanymi czy skojarzonymi?

Ja za miesiąc mam Julki ostatnie szczepienie i ciarki mnie przechodzą jak czytam i Julci i Alanku...

Dobra więcej nie pamiętam wybaczcie :-p

Julka śpi a ja idę zjeść śniadanie w końcu.

vegas nie szły ciężko ... w dzień nie była nawet marudna , tylko tyle że w nocy się przebudzała ze 2-3 razy ..
liza czemu znikniesz??:szok:
agosia gratuluje dziewczynki :-)

no chyba tyle...

idę się szykowac i na spacerek zanim D pójdzie do pracy :-)
bo sama nie dam chyba rady ;-)

Patrycja,Zupaogorkowa,Umi,Kaamaa,Vikamcia Dziękuję :):*
Fikusek też tak czułam :)
Justyna Czytałam :(
Anetka Myślę, że Oleńka już pozostanie ostatecznie Oleńką :)

Maluch sobie śpi, to odpoczywam :) Potem jak M przyjedzie z pracy to jedziemy na jakieś zakupy i plac zabaw.

Justyna znam ten ból, Kacperek ostatnio od 6 rano mi nad uchem jeździł :) do biedronki akurat nie bo byliśmy wczoraj po soczki, ale jak coś bardzo potrzebujesz to możemy skoczyć :)

Justyna romansik hmmmmm :-p
kama my w czerwcu mamy ostatnie szczepienie tez sie boje jak to zniesie no ale co ma byc to bedzie a jak juz bedzie to trzeba bedzie sie z tym zmierzyc :):)
Kuba poszedł spać... szaleli z Sebą aż zaczoł tak marudzić że co chwile był krzyk wszystko mu przeszkadzało.. to go położyłam....
Obiad już gotowy zaraz ide troche pokorzystac ze słoneczka :):)

reklama
Miki spi juz 2h i 20min, ciekawe ile jeszcze pospi....
Kurcze ehhhh..
Kamcia znikne bo nie mam z czego zaplacic neta ale to dluzsza historia i nie ciekawa :sad:
Aż mi ciezko sie robi ze nie bede miala mozliwosci popisac tutaj.... mam nadzieje ze jakos to bedzie i szybko tu wróce... Bardzo mozliwe jest to ze jutro juz mnie nie bedzie, no ale zobaczymy.

Podobno pogoda sie psuc bedzie.
A i oj tata dzis wychodzi ze szpitala, tylko niewiem przypadkiem czy nie wypisal sie na wlasne żądanie :no: ogolnie jest badany na serce, no i maja mu sprawdzic czy wsio jest z kregoslupem, boli go tyl glowy... niewiem, jutro dopiero wypis ma odebrac wiec niewiem co tam mu wypisza... ;]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry